هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima زیاد هول نکن یه سال ضایع بود تموم شد  اره الان آرومم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima زیاد هول نکن یه سال ضایع بود تموم شد  اره الان آرومم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima 
 خونتون چ خبره؟؟؟؟یا علی!!!!!!سال تموم شد رفت دیگ..... 
- 
بچه ها ما تو خونمون انگوو اوله صبحه... 
 چراغااااا رووووشن
 مامانم از ای ور میره او ور
 خودوم ای وضعمه

شامم نخوردیم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@shiima 
 بازم خسته نباشی دلاور خدا قوت قهرمان
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shiima منم منتظرم دلمه بپزه  کوفتت بشه به همی لحظی عزیز... 
- 
فک کنم فقط مائیم که داریم میچتیم.... 
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فک کنم فقط مائیم که داریم میچتیم.... بازم حماسه ای دیگر...    
 فکر نکن مطمئن باش 
 خوبیش به اینه هر چی خلوت تر بهتر
 احتراماا بیشتر
 ادبا مودب تر
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فک کنم فقط مائیم که داریم میچتیم.... بازم حماسه ای دیگر...    
 فکر نکن مطمئن باش 
 احتراماا بیشتر
 ادبا مودب تر@shiima 
 بریم بخوابیم دیگ؟؟؟خیلی خوابم میاد.......راستی مواظب باش ب خودتون یا کسی صدمه نزنین..........
- 
@shiima 
 بریم بخوابیم دیگ؟؟؟خیلی خوابم میاد.......راستی مواظب باش ب خودتون یا کسی صدمه نزنین..........@محمد-حسین-81 میخوایین ادامه بدین؟؟؟؟؟؟ 
- 
@shiima 
 بریم بخوابیم دیگ؟؟؟خیلی خوابم میاد.......راستی مواظب باش ب خودتون یا کسی صدمه نزنین..........
- 
دو چیز....1-اگ میش لطف کنین دنبالم کنین....2-شبتون خوش..... 
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دو چیز....1-اگ میش لطف کنین دنبالم کنین....2-شبتون خوش..... برو لالا 
 شب بخیر
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دو چیز....1-اگ میش لطف کنین دنبالم کنین....2-شبتون خوش..... برو لالا 
 شب بخیر@shiima                  
- 
- 
این پست پاک شده!
- 
 فکر نکن مطمئن باش 
 احتراماا بیشتر
 ادبا مودب تر@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است ادبا مودب تر این چیه؟  
- 
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است ادبا مودب تر این چیه؟  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: