هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm در عیدیانه... 🌹 گفته است:
آقا :|
آقااااااااااااااااااااا :face_with_tears_of_joy:
عیدُ میخام تبریک بگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@shiima عیدت مبارک عشقو:) ممنونم ازت که هی دعوا میکنیم هی قربون هم میریم دلمونم برا هم تنگ میشه همش:face_with_tears_of_joy: :red_heart:
marzyeh78 عزیزدلم:):growing_heart: میدونی و میدونم و میدونن همه که چقد لواشک منی:relieved_face: :face_with_tears_of_joy: سال نوت مبارک:):purple_heart:
@m__sadra__b اوعه اوعه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اونی که وقتی خط خطیم هست:)خوشالم هست:)ناراحتم هست:) و بخشندس:)) و دل رحمه:) و لطیفه:) رفیق شفیق دلی سال نوت مبارک:beating_heart:
اکالیپتوس حضرت اکالیپتوس کریم:green_heart: :face_with_tears_of_joy: میدونم که میدونی چققققققققد دوست دارم:) همین:yellow_heart: :purple_heart: سال نوت مبارک:two_hearts:
@fatemeh_banoo عزیزدلم:) انقده انگیزه داری و انگیزه میدی و قشنگی و مهربونی و خانومی که نگم:)ممنونم که باهام دوستی و سال نوتم مبارک:blue_heart:
@Mobham هثدحم عزیزدلم:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: دلم برات یه ریزه شده:):yellow_heart: خیلی مهربونی اصا:)ممنونم ازت.سال نوت مبارک:red_heart:
مداد رنگی سپیییییییییییییییییده:)درسه چن روزیه که نیستی و اینا:)ولیکن خاسم بگم که خیلی مهربون و باادبی:)ممنونم ازت.سال نوت مبارک:green_heart:
nsrin79 بگم یا نگم؟:face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_heart-eyes: :blue_heart: خیلییی ممنونم ازت:)خیلیییییییییییی خوشحالم واسه بودنت:)خیلی عیدت مبارک:):sparkling_heart:
فااطمه عزیزم:) ممنونم ازت:)همین:heart_with_ribbon: سال نوت مبارک:two_hearts:
@milad91 آقا میلاد:smiling_face: سال نوتون رو از طرف عمه دلی همراه با یک کیلو پسته تبریک میگم:face_with_tears_of_joy: :shamrock:
@fatiJoooooni خواهر شوهر گلم:face_with_tears_of_joy: عید همسرم و تو و بقیه مبارک باشه:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: :green_heart:
@saahaar سحری:)عیدت مبارک گل گلاب عمه:):sparkling_heart: سال خوبیُ برات میخوام:) پر موفقیت:purple_heart:
najafiali78 عیدتون مبارک علی آقا:) سال خوبی داشته باشین:shamrock: :smiling_face:
@saraa-66 عشق آجی:smiling_face_with_heart-eyes: ممنون بابت چایی هایی که نریختی و اعتمادات:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: سال نوت مبارک:):revolving_hearts:
@mahsaaaaa82 عزیزم:)سال خوبی داشته باشی:) پر موفقیت و پر راهیان نور:purple_heart: :face_with_tears_of_joy:
ایهام دوبیتی علیپوری که یهو کدر شدی :/ میدونی چقد عمه دلی بودنمو به خودت و عهد و عیالت مدیونم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :heart_with_arrow: سال نوت مبارک داش علی:):blue_heart:
@avaw عزیز عمه:) خشوک جانم:) چقد خوبه دوستیم باهم:) سال خوبی داشته باشی:) عیدت مبارک:green_heart:
@صنم78 ببیییییییییییییییین منو:face_with_tears_of_joy: موهاتو بکن توو و بدون دوست دارم:face_with_tears_of_joy: سال نوت مبارک:):sparkling_heart:
@tajrobi-nil یهو بی خدافظی رفتی اما دال بر فراموش شدنت نیس:)فکر نکن یادم رفته سفارشتو:heart: سال خوبی داشته باشی عزیزم:)
@shining-way عزیزعمه:)یادمه چقد نگران من بودی وقتی خیلیا نگرانم نبودن:)خیلی ممنونم ازت :* سال خوبی داشته باشی بامرام :green_heart:
@miss-besharati عمههههه:) لیلای من:growing_heart: ممنونم عمه :* همین:) سال خوبی داشته باشی رفیق روز های بد و خوب و قشنگ و رنگی:)
@فاطمه23 فاطمه ی عمه که بچه های مدرستون هواتُ دارن بجز اون نکبت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: قربونت بشم الهی که زدیش دلم خنک شد:face_with_tears_of_joy: شب و روزت کیمیاگرانه قشنگ و توپ:) :* سال نوت مبارک:heart_with_ribbon:
mrf آقا سال نوی شما هم مبارک باشه:) سال خوبی داشته باشین توام با کنترل اعصاب محیطی و مرکزی :smiling_face:
f r ببیییییین من فالوئر موندم :face_with_tears_of_joy: سال خوبی داشته باشی:):heart_with_ribbon:
@نوشابه سال خوبی داشته باشین آقای دکتر:)
romisa همین دیگه:))) رفیق دلارامی :* سال خوبیُ برات میخوام سارایی جانم:)عیدت مبارک خانوم دکتر:growing_heart:
@Syner سال خوبی داشته باشین :face_with_tears_of_joy: درکنار پنگوئن ها:))
@M-an حضرت خانوم مدیری که چقد بح بح:face_with_tears_of_joy: واسه همه زحمتایی که میکشین برامون برا آلاء برا دانش آموزان آلاء برا حامیان آلاء برا بدخواه های آلاء :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: ممنونم:) سال خوبی رو براتون میخوام:) عیدتون مبارک باشه:heart_with_ribbon:
بهاره و ای کسی که با خاطرات دانشگاهت دلم شاد میشه :face_with_tears_of_joy: ازخوبای بچه های کمکی:face_with_tears_of_joy: دمت گرم مشتی:) سال خوبی داشته باشی:) :* :green_heart:
@Dr-Farhan سال خوبی داشته باشین شماهم:) موفق باشید و با انگیزه ;)
@Amir-Bernousi سال خوبی داشته باشین.ممنون واسه تاپیکای خوبتون واقعا :)
Brilliant سال خوبی داشته باشین:)
آسمان ِ آبی یگـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــانه:))))) خیلی ممنونم ازت که انقد مهربونی:) سال خوبی داشته باشی گل دختر فروم.عیدت مبارک :purple_heart:
@DedSec سال خوبی داشته باشین.ممنون بابت زحمت هاتون:rose:
MOHAMMAD80 سال خوبی داشته باشین شمام :| فداش :joy:
@فاطمه.بوشهر قربونت برم با اون مرغه :))) سال خوبی داشته باشی فاطمه ی عزیزم:) عیدت مبارک گل گلی جان :*
خدایی کسی جا موند؟ :| :))) خدا نکنه کسیو جا گذاشته باشم :(
سال نوی همتون مبارک باشه :heart:
دانش-آموزان-آلاءممنونم عمه ی بچه ها 🌹🌹🌼🌼
امیدوارم سال خوبی داشته باشین 🙂 -
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@محمد-حسین-81 سعی کن به مدت دو ماه از میلاد و علی و مهدی دور باشی😂
ببین دیگه تلاش نکن:rolling_on_the_floor_laughing:
-
@محمد-حسین-81 سعی کن به مدت دو ماه از میلاد و علی و مهدی دور باشی😂
ببین دیگه تلاش نکن:rolling_on_the_floor_laughing:
-
@milad91 ممنون عیدتون مبارک
ولی جمله باحالی نوشته بودین در موردم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:@mahsaaaaa82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ولی جمله باحالی نوشته بودین در موردم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:اون من نبودم
اونارو دلارام خانم نوشته بود
من ازشون تشکر کردم فقط 😁😁😁 -
ولی جمله باحالی نوشته بودین در موردم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm عشقوووم کجو بودی؟؟؟:smiling_face_with_heart-eyes:
نااااموسا بگم توو خیابون باور میکنی؟ :rolling_on_the_floor_laughing: رفتیم روبرو حرم آقا ملت پیاده شدن از ماشینا جیغ کشیدیم و اینا:rolling_on_the_floor_laughing:
-
نااااموسا بگم توو خیابون باور میکنی؟ :rolling_on_the_floor_laughing: رفتیم روبرو حرم آقا ملت پیاده شدن از ماشینا جیغ کشیدیم و اینا:rolling_on_the_floor_laughing:
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم دعا کنینا😁🌹🌹
خوش بحالتون -
@shiima خانوم عکاس چطوری عکس بگیرم عکسم مثل اینه جلو دستشویی بیوفاه؟😂جلو اینه دستشویی یه ادم دیگم😂
@shiima خانوم عکاس چطوری عکس بگیرم عکسم مثل اینه جلو دستشویی بیوفاه؟😂جلو اینه دستشویی یه ادم دیگم😂
@milad91 آقا ناظم
آقا ناظم
میشه ناسزا بگم بهش؟؟؟؟ -
منم دعا کنینا😁🌹🌹
خوش بحالتون@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
منم دعا کنینا😁🌹🌹
حواسم بود:)
-
عاقا ولکنین خدایی.....برین بخوابین.....
-
@milad91 آقا ناظم
آقا ناظم
میشه ناسزا بگم بهش؟؟؟؟ -