هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ABC گفتی "میترسم"یاد یه چیزی افتادم
سوم ابتدایی بودم شهرمون زلزله اومد بعد زلزله رفتم به بابام گفتم میترسم فقط یچیزی گفت"نترس"
حالا شما هم نترس@Syner باشه
منتظر بودم بگی نوافن -
@Syner اره
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشی رو ریست فکتری کردم گوگل پلی میرم میزنم دانلود کنه هی مینویسه downloading ولی دانلود نمیکنه
-
گوشی رو ریست فکتری کردم گوگل پلی میرم میزنم دانلود کنه هی مینویسه downloading ولی دانلود نمیکنه
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
@Syner اره بهتره ممنون
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner اره بهتره ممنون
خودتم نا محسوس چیزای جدیدی ازش کشف میکنی
-
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner اره بهتره ممنون
خودتم نا محسوس چیزای جدیدی ازش کشف میکنی
@Syner حرف نزنا امروز اخرین مهلته استراحتته
بعدش انجمن نمیای
-
@Syner ن بابا نمیاد این
-
نوشتهشده در ۱ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط marylb انجام شده
خواستم عیدی بهتون لایک بدم . شروع کردم از وقتی که نبودم همه رو لایک کردن. بعد دیدم تا سیزده بدر باید لایک کنم. بعدترش دیدم به نفعمه فکر کنم به سن قانونی عیدی دادن نرسیدم
-
خواستم عیدی بهتون لایک بدم . شروع کردم از وقتی که نبودم همه رو لایک کردن. بعد دیدم تا سیزده بدر باید لایک کنم. بعدترش دیدم به نفعمه فکر کنم به سن قانونی عیدی دادن نرسیدم
-
به نوبه ی خودم و عمه م عیدو به هموتووون تبریک مینمایم باشد که در فرصتی مناااااسب متنبه شوید
تبریکاتون خیلی خشک بود:/ ای خشک ها ای خشک مذهب ها ای خشک جوهر ها ای خشک خشک ها ای کشک و پشم ها ای خدااا
بای -
به نوبه ی خودم و عمه م عیدو به هموتووون تبریک مینمایم باشد که در فرصتی مناااااسب متنبه شوید
تبریکاتون خیلی خشک بود:/ ای خشک ها ای خشک مذهب ها ای خشک جوهر ها ای خشک خشک ها ای کشک و پشم ها ای خدااا
بای@نوشابه