هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
خواستم عیدی بهتون لایک بدم . شروع کردم از وقتی که نبودم همه رو لایک کردن. بعد دیدم تا سیزده بدر باید لایک کنم. بعدترش دیدم به نفعمه فکر کنم به سن قانونی عیدی دادن نرسیدم
-
به نوبه ی خودم و عمه م عیدو به هموتووون تبریک مینمایم باشد که در فرصتی مناااااسب متنبه شوید
تبریکاتون خیلی خشک بود:/ ای خشک ها ای خشک مذهب ها ای خشک جوهر ها ای خشک خشک ها ای کشک و پشم ها ای خدااا
بای -
به نوبه ی خودم و عمه م عیدو به هموتووون تبریک مینمایم باشد که در فرصتی مناااااسب متنبه شوید
تبریکاتون خیلی خشک بود:/ ای خشک ها ای خشک مذهب ها ای خشک جوهر ها ای خشک خشک ها ای کشک و پشم ها ای خدااا
بای -
بای -
-
-
چند روز غیر فعال بودن به معنی همیشه خاموش بودن یک آتشفشان نیست
یه موقع هایی یه آتشفشانو برف میگیره ولی اگه ذات کوه بر فوران باشه، کوه بالاخره فوران میکنه
خدا اونقدر بزرگه که فکر همه جا رو میکنه، چون عقل کل اونه، تدبیر کل اونه و اون میدونه ما رو کدوم سمت میبره
وقتی تو دقایق 90 همه چیتو داری از دست میدی،فکر نکن که دیگه هیچی نداری چون همه چی ازت گرفته شده، به این فکر کن وقتی یه فضایی خالی خالی میشه، خدا قراره چجوری پُرش کنه.
این اوقات تاریک توی همه ی زندگیمون هست مهم اینه تو این لحظات چجوری واکنش نشون میدیم و چقدر روی پای خودمون وایمیسیم وقتی همه زمین می افتن، وقتی همه ی بهونه هارو دارن که به نداشته هاشون تکیه کنند، تو توی اون لحظه بلند شی.
وقتی بالت تیر خورده یادت نره عقابی
وقتی چنگالت زخمی شده یادت نره شیری
و به اصالتت برگردیساده نگیر، یه روزی میشه به جایی میرسی که دیگرون نمی فهمن چطور رسیدی، علت معجزات اون لحظه ها، صبوری های روزهای تاریکه، وقتی همه پشت میکنن
باید فوران کنه این آتشفشان
صوفی عیدت مبارک حکمت خدایی
-