هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Syner 
 دو بارم با باخت بارسا خیلی حال کردم 
 یکی الاوز - بارسا که الاوز 4-5 تا به بارسا زد  (الاوز بود ؟! بازی هفته 37 فصل قبل) (الاوز بود ؟! بازی هفته 37 فصل قبل)
 یکی بارسا - بتیس نیم فصل اول امسال
 این دو تا باخت خیلی بهم چسبید  
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه اینا بهشون سوزن میزنن نمیترکه؟   منم تو همین فکر بودم  
 خیلی خوبن 
 مخصوصا این 
 #عالیجناب لپ  فااطمه 
 از بزرگترین شانسای زندگیشون اینه در دسترس من نیستن  
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مداد رنگی بسیار افتضاح...سلام... اِ وا چرا خب امروز هی انتظار مهمون میکشیدیم ولی نیومدن....بهتر ک نیومدن    دوم بخاطر سال تحویل با خواب آلودگی.... @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مداد رنگی بسیار افتضاح...سلام... اِ وا چرا خب امروز هی انتظار مهمون میکشیدیم ولی نیومدن....بهتر ک نیومدن    دوم بخاطر سال تحویل با خواب آلودگی.... گفتم بخاطر چی چی افتضاحه ایناکه مهم نیستند انشالله سالی خوش داشته باشید 
- 
@Syner 
 وسطای بازی دیگه میشد حذف بارسارو پیشبینی کرد زیاد شوکه نشدم ...
- 
@محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @محمد-حسین-81 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: مداد رنگی بسیار افتضاح...سلام... اِ وا چرا خب امروز هی انتظار مهمون میکشیدیم ولی نیومدن....بهتر ک نیومدن    دوم بخاطر سال تحویل با خواب آلودگی.... گفتم بخاطر چی چی افتضاحه ایناکه مهم نیستند انشالله سالی خوش داشته باشید 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه اینا بهشون سوزن میزنن نمیترکه؟   منم تو همین فکر بودم  
 خیلی خوبن 
 مخصوصا این 
 #عالیجناب لپ  
- 
@محمد-حسین-81 ن ن ایشون تازه اومدن همم ک دارن پشت سر هم و بدون وقفه لایک میکنن 
 شما برین بخوابین نصفه شبه نصفه شبه@Saahaar 
         منم میخوام منم میخوام     
- 
@Syner 
 وسطای بازی دیگه میشد حذف بارسارو پیشبینی کرد زیاد شوکه نشدم ...
- 
@UNIQUE7 ن       
- 
- 
- 
- 
@Syner 
 "سپس یک غذای مفصل ترتیب داده می شود، ویدئوها را تماشا می کنند و شیخ مبلغ مورد نیاز برای انتقال را پرداخت می کند. روز بعد، شیخ کمی شیر گاز را بازتر می کند و این پول برمی گردد."
 این چقدر خفنه   
 مالک بایرن گفته و تیکه انداخته به منچسترسیتی بخاطر خرجی که میکنن 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️