اعتراف میکنم که....😂
-
اعتراف میکنم سال دیگه ما کنکوریا ۹۸ داریم با همکلاسیامون به این فک میکنیم که کی کلاسارو تعطیل کنیم و دانشگارو بپیچونیم 😀😀😀😀
-
:cloud: اعتراف میکنم دلم واسه:heart_suit: @TAJROBI.NIL :heart_suit: تنگ شده خیلی زیاد :confused_face: هر چند قهرم :confused_face:
:cloud: اعتراف میکنم اغلب به تعداد تست که میزنم زمان مینویسم مثلا الان شصت تا سوال مشتق ریاضی با ادبیات حل کردم نوشتم واسه هر کدومش یه ساعت :confused_face:
:cloud: اعتراف میکنم به خودم دروغ گفتم به حرفایی هم که زدم عمل نکردم :confused_face:
:cloud: اعتراف میکنم فاز بعضی کاربرارو اصلا درک نمی کنم ینی چی ...:confused_face: -
بازم من و اعترافهام
اعتراف میکنم از فردا میترسم
ازین که بازم مث هرسال فراموش بشم
ازینکه صبح فردا مث تموم روزای تولدم با ی بغض تو گلو بیدار بشم
و تموم روزومنتظر فقط ی تبریک خشک و خالی تا شب ک ی جشن باشه ک بغض از صب تا شبم با چاشنی تلخ انتظار ضمیمه جشنم باشه و مث هرسال تو عکس قیافم زار بزنه...
اعتراف می یکنم از غافلگیری بیزارم برخلاف خیلیا
اعتراف میکنم دلم تنگه ولی نمدونم چ کنم -
اعتراف میکنم که:
یکی از فیک ساز ترین(شایدم اولیشون) کاربرای اینجام
البته بعد این خیلی وقته اکانت دیگه فیک دیگه ای نساختم
-
اعتراف میکنم
در روزها و زمان هایی که میگن دعات مستجاب میشه مثه شب قدر ..روز تولدت..موقع سال تحویل کلا من انگار خوشبخت ترین ادم دنیام و اصلا نه ارزو دارم نه دعایی و سکوت متلقم اون موقع ها ...فرداش که پا میشم کل ارزو و هدف و دعاهام از زمان جنینی تا اون موقع یادم میاد😑😑😑😑 -
اعتراف میکنم
موقع هایی که میرم عزاداری بزور خودمو نگه میدارم نخندم 😑😑😑😑موقع هایی که فاتحه هم میفرستم نیشم بازه نمیدونم چرا 😑😑😑😑 -
اعتراف میکنم از ته ته دلم میخواد یه سریال که شبکه تماشا نشون میده رو ببینم ولی نمیشه و من هر بار یه تیکه اشو میبینم و افسوس میخورم
+سریال کره ایه :joy: -
اعتراف میکنم از ته ته دلم میخواد یه سریال که شبکه تماشا نشون میده رو ببینم ولی نمیشه و من هر بار یه تیکه اشو میبینم و افسوس میخورم
+سریال کره ایه :joy: -
:cloud: اعتراف میکنم دلم واسه:heart_suit: @TAJROBI.NIL :heart_suit: تنگ شده خیلی زیاد :confused_face: هر چند قهرم :confused_face:
:cloud: اعتراف میکنم اغلب به تعداد تست که میزنم زمان مینویسم مثلا الان شصت تا سوال مشتق ریاضی با ادبیات حل کردم نوشتم واسه هر کدومش یه ساعت :confused_face:
:cloud: اعتراف میکنم به خودم دروغ گفتم به حرفایی هم که زدم عمل نکردم :confused_face:
:cloud: اعتراف میکنم فاز بعضی کاربرارو اصلا درک نمی کنم ینی چی ...:confused_face:اکالیپتوس در اعتراف میکنم که....😂 گفته است:
:cloud: اعتراف میکنم فاز بعضی کاربرارو اصلا درک نمی کنم ینی چی ...:confused_face:فاز منو؟
-
nsrin79 واااااااااای منم همینطورنمیدونم ساعت چنده:face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
که:
پدر پسر شجاع و
کریستینا کراکت و
حسن داعشی و
ممد خطر و
اینا همش منم منتها داعم تغییر نام می زنم! -
که:
پدر پسر شجاع و
کریستینا کراکت و
حسن داعشی و
ممد خطر و
اینا همش منم منتها داعم تغییر نام می زنم!پدر پسر شجاع مرسی بابتِ اعتراف :))
-
پدر پسر شجاع مرسی بابتِ اعتراف :))
nsrin79
+ wickedsick
این یادم رفته بود -
که:
پدر پسر شجاع و
کریستینا کراکت و
حسن داعشی و
ممد خطر و
اینا همش منم منتها داعم تغییر نام می زنم!@کریستینا سلام . ببخشید چندتا سوال دارم؟؟