هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
MahdiNOVE
خب رتبات برتر فیلمای الا رو ندیدن
و ای با خوندن همین شر و ور ها رتبه شدند
اان بهترین رتبه ای که یه الایی کسب کرده فک کنم یکی بود که۱۵۰ شده بود -
@m-18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
marzyeh78 خووووش اومدی
مرسی:)
خوبین؟؟؟
میبینم که با ممدخطر درافتادین:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
@Wickedsick
خوب من زیاد در جریان بقیه نیستم ولی اولا همین 150 هم کم نیستم من یکی ارزومه دوما با دانش اموز که نمیشه دبیر رو قضاوت کرد . شما سال چندمی ؟ -
@Wickedsick
خوب من زیاد در جریان بقیه نیستم ولی اولا همین 150 هم کم نیستم من یکی ارزومه دوما با دانش اموز که نمیشه دبیر رو قضاوت کرد . شما سال چندمی ؟ -
MahdiNOVE باهاش بحث نکن. تو رو تا مرز جنون میبره
تجربه چند بار اخراج شدن رو داره از انجمن. کلا ممد خطره دیگه.
marylb تاریخ ثبت نامو ببین!
-
MahdiNOVE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Wickedsick
خوب من زیاد در جریان بقیه نیستم ولی اولا همین 150 هم کم نیستم من یکی ارزومه دوما با دانش اموز که نمیشه دبیر رو قضاوت کرد . چون سال چندمی ؟ولی من در جریان همه هستم
-
@Wickedsick
خوب من زیاد در جریان بقیه نیستم ولی اولا همین 150 هم کم نیستم من یکی ارزومه دوما با دانش اموز که نمیشه دبیر رو قضاوت کرد . چون سال چندمی ؟ولی من در جریان همه هستم
-
فیلم نابغه بد رو ببینین خیلی باحاله!
-
فیلم نابغه بد رو ببینین خیلی باحاله!
-
@s-c-t-a
من تو تلگرام سابقه داشته با یسری تا 1 شبانه روز هم کل کل کردم کم نیاوردم کلا یه سور زدم به صبر عیوب (البته ناگفته نماند علت اینکه تلگرامم رو یه مدت پاک کردم به خاطر همین وقت تلف کردن بود ولی خوب .. )MahdiNOVE در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@s-c-t-a
من تو تلگرام سابقه داشته با یسری تا 1 شبانه روز هم کل کل کردم کم نیاوردم کلا یه سور زدم به صبر عیوب (البته ناگفته نماند علت اینکه تلگرامم رو یه مدت پاک کردم به خاطر همین وقت تلف کردن بود ولی خوب .. )الان میخوای تشویقت کنم یا عیدی بدم ؟؟ جریان چیه ؟؟
-
MahdiNOVE
سال چندم چی؟
اسمم حسنه از اذربایجان -
@s-c-t-a
من تو تلگرام سابقه داشته با یسری تا 1 شبانه روز هم کل کل کردم کم نیاوردم کلا یه سور زدم به صبر عیوب (البته ناگفته نماند علت اینکه تلگرامم رو یه مدت پاک کردم به خاطر همین وقت تلف کردن بود ولی خوب .. )الان میخوای تشویقت کنم یا عیدی بدم ؟؟ جریان چیه ؟؟
-
@s-c-t-a
-