زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
ztarahireplied to mohammadsaleh96 on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط ztarahi انجام شده
گل خیال : اضافه استعاری
پرنده خیال : اضافه تشبیهی
عطر الهام : اضافه تشبیهی
زبان گویای خدا : اضافه استعاری
چشمه مواج نوازش : اضافه وصفی
جواب سوالات توی فیلم ها هست و استاد همه رو جواب دادن.
موفق باشید -
ztarahi
گل کل حساب نمیشه؟؟
من توی فیلمام گشتم پیدا نکردم بعضی هاشو -
این پست پاک شده!
-
سلام... خیلی وقته جلسه ای گذاشته نشده...امیدوارم اگر مشکلی پیش اومده زودتر حل بشه
-
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to mohammadsaleh96 on ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsaleh96
والا من صد درصد مطمعن نیستما اگر جایی اشتباه کردم دوستان بگنگل خیال:تشبیهی(گل کل)
پرنده خیال:تشبیهی
عطر الهام:میتونه واقعی باشه یا استعاری توی شعر منظور الهام شخص باشه واقعی اگر شخص نباشه چون عطر جز هست استعاری
چشمه نوازش وصفی
چشمه نوازش واقعی فک نکنم بشه اخه چشمه ای نداریم ک نوازش کنه -
سلام استاد و دوستان
گل خیال :اضافه استعاری یا اضافه تشبیهی /پرنده خیال : اضافه تشبیهی یا استعاری /عطر الهام: واقعی یا استعاری / زبان گوبای خدا : زبان خدا میشه چی
چشمه مواج نوازش : چشمه مواج : وصفی آیا* چشمه نوازش: واقعی آیا
استاد ودوستان خواهشا جواب بدید با دلیل ممنون -
sarap6h14
بعد زبان فارسیه باید این بحث تموم شه -
سلام خسته نباشید خیلی ممنون از فیلم هاتون
ولی خواهش میکنیم به استاد راوش بگین هرچه زودتر قرابت رو تدریس کنند چون واقعا مبحث مهمیه و تو همه آزمونا میاد -
mmdreza در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ببخشین در مورد قرابت معنایی هم فیلم میزارید جواب بدین ممنون میشم
سلام ازصفرتا ۱۰۰ادبیات کارمیشه . یعنی همه چیزش +زبان فارسی
-
ببخشین در مورد قرابت معنایی هم فیلم میزارید جواب بدین ممنون میشم
-
دوستانی که ادبیات رو دیدن ریز مباحث رو لطف کنن بنویسن
خیلی کمک میکنه به کسایی که ندیدن فیلما رو و دنبال موضوع خاصی هستن -
چرا جلسات دیگه رو شروع نمیکنید ؟
-
ببخشید ادامه جلسات کی میرسه ؟ الان یه هفته هست که ادبیات پیشروی نداشتم
-
بچه ها
کسی هس اینجا تکوار رو کامل دیده باشه و تستارم زده باشه و نتیجه گرفته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
t.mohammadmahdi1999gmail.com دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کتاب آرایه و پنج بحث زبان فارسی نشر الگو خوبه؟
-
Drmehdireplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادبیات تموم شده؟
سلام . نه ادامه داره
-
alireza_ysf75replied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادبیات تموم شده؟
سلام
به نظر شما همه مباحث تدریس شدن ؟ -
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ادبیات تموم شده؟
-
alireza_ysf75 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت آلایی های عزیز
کسی لطف نکرده جلسه 20 رو ریز مبحث بنویسه ؟ یا من از دستم در رفته ؟شرمنده من که هنوز ندیدم.سایر دوستان هم تا جایی که یادمه ننوشتن
-
سلام خدمت آلایی های عزیز
کسی لطف نکرده جلسه 20 رو ریز مبحث بنویسه ؟ یا من از دستم در رفته ؟
پست 562 از 979