هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 اخه شماهاکه نمیدونیدمن توی چه وضعی هستم.کاش میشد.......خیلی شرایط پیچیده ای دارم.
شایدبه خاطرهمینه شونه خالی کردم
ولی فاطمه
اصلا نمیتونم بحوننم@UNIQUE7 یاس عزیز میدونم چی میگی بیشتر ما شرایط بدی داریم افاضاحه بشینی کتابو باز کنی ببینی هر چی خوندی یادت نیست و باید از صفر شروع کنی با روش جدید و من میفهممت نخون استراحت کن بازر ذهنت اروم شه برو بنویس کاغذ پاره کن جیغ بکش خالی شی
-
nsrin79 من سال سوممه اخه
میدونی امسال چ میشه برای من
من این وضعودوس ندارم.ولی نمیتونم تغییرش بدم -
nsrin79 من سال سوممه اخه
nsrin79 من سال سوممه اخه
سلام....کسی هس؟؟؟چهارمین روز از عیدم گذشت....

-
nsrin79
می خاست خودش امسال مصاحبه بنویسه و تو ضیح بده ولی چون بر خلاف بقیه در صدای عالی اش فیزیک رو ۱۷ درصد زده بود پردیس آورد
باباش هم گفت پولش گرونه اونم الان مرخصی گرفته و واسه ۹۸ میخونم کنکور ۹۷ هم مثل شماها کنکور سومش بودولی همین پست "فاطمه..." خوب توضیح داده فک کنم اونو بهت
-
-
nsrin79
می خاست خودش امسال مصاحبه بنویسه و تو ضیح بده ولی چون بر خلاف بقیه در صدای عالی اش فیزیک رو ۱۷ درصد زده بود پردیس آورد
باباش هم گفت پولش گرونه اونم الان مرخصی گرفته و واسه ۹۸ میخونم کنکور ۹۷ هم مثل شماها کنکور سومش بودولی همین پست "فاطمه..." خوب توضیح داده فک کنم اونو بهت
-
@فاطمه23
هیچی....هعی....چ روزا زود زود میره...

-
@UNIQUE7
چرا نمی ری پیش یه مشاور خوب ؟ باور کن خیلی میتونه بهت کمک کنه -
nsrin79
ردپا

️
️

شرایط منم بده بعد عید باید بکوب مدرسه برم و تا ساعت 3 مدرسه ام و باید کلاس جبرانی هم بمونم فکرشو بکنید