حرف دل.....
-
میدونین....بعضی آدما....روحیشون مث ی کاغذه....ی کاغذ مگ چقدر تحمل تا شدن داره؟؟؟؟وای ب روزی ک اون کاغذ پاره شه....اونوقت اون آدم چهره خندونش میمیره....هعی....
@محمد-حسین-81 در حرف دل..... گفته است:
میدونین....بعضی آدما....روحیشون مث ی کاغذه....ی کاغذ مگ چقدر تحمل تا شدن داره؟؟؟؟وای ب روزی ک اون کاغذ پاره شه....اونوقت اون آدم چهره خندونش میمیره....هعی....
سنگین ترین حرفی ک شنیدم این ک شما ها همیشه رفیق من بودین....ولی من هیچوقت رفیقتون نبودم
-
@محمد-حسین-81 در حرف دل..... گفته است:
سنگین ترین حرفی ک شنیدم این ک شما ها همیشه رفیق من بودین....ولی من هیچوقت رفیقتون نبودم
-
-
@محمد-حسین-81
کاغذی ک پاره میشه بازم درست میشه حتی اگر صدتیکه شده باشه مهم اینکه طرز فکر کاغذ در مورد خودش چی باشه؟!!@کنکوری-نظام-قدیم
کاغذ من خیلی وقته ک پاره شده -
@محمد-حسین-81
خب پاره شده ولی درست میشه مث روز اولشم نمیشه اما بهتر از پاره بودنه مهم طرز فکرته ک میتونه تو رو نابود کنه یا دوباره ازنو بسازه تورو@کنکوری-نظام-قدیم
منظورم اینه ک دیگ خسته شدم -
تو دوران کنکور مخصوصا اگه سال اولی باشی تموم شرایط و اتفاقا برات عذاب آوره
این دوران حتی کوچیک ترین مسائل هم برات باارزش میشن ومیتونن ناراحتت کنن
البته کم لطفی هم میشه ازطرف خانواده
ازطرف دوستا -
ن بخاطر کنکوره ن بخاطر هیچی....بخاطر اون کاغذس
-
ی سوال بپرسم راستشو میگین؟؟؟؟
-
@محمد-حسین-81 کلا قراره چند سال عمر کنیم که حالا خودمونو ناراحت کنیم :| به شخصه! کنکور قبول شم دیگه هیچی واسم مهم نیس
-
@محمد-حسین-81 کلا قراره چند سال عمر کنیم که حالا خودمونو ناراحت کنیم :| به شخصه! کنکور قبول شم دیگه هیچی واسم مهم نیس