زیست 2. دستگاه عصبی
-
سوال 12میشه 4
چون هرچقدرتعدادغلاف میلین بیشترباشه پس گره های رانویه هم بیشترمیشه...وبخاطراینکه پیام عصبی ازگره های رانویه جهش پیدامیکنندتابه پایانه ی آکسونی برسن هرچقدرتعدادگره هابیشترباشه پس جهش هم بیشترمیشه...وپیام عصبی قدم های تندتری برمیداره تابه مقصدبرسه..
ودلیل دیگه هم اینکه قطرنورون هرچقدربیشترباشه سرعت بیشتره...
ولی دلیلش روکتاب نیاورده فکرکنم.. -
سلام.
آلایی ها لطفا سوال 12 حل کنین. بادلیل ممنون خیرین-کوچک-دریا-دل دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء حامیان-آلاء-آزمون-ها romisa @Amir-Bernousi @milad91
marylb @ایهام-منم اکالیپتوس . لطفا سوال 13 هم حل کنید. ممنون. pariaaa pariaaa -
@Mahed چون علاوه بر یاخته های پشتیبانی که غلاف میلین میسازن انواع دیگه ای از یاخته های پشتیبان هستند که کارهایی مثل حفاظت از یاخته عصبی و ایجاد چهار چوبی برای استقرار یاخته عصبی و مثل اون رو انجام میدن و سرعت تقسیم یاخته های پشتیبان زیاد هست درحالی که یاخته های عصبی تقسیم نمیشن
-
سوال 12میشه 4
چون هرچقدرتعدادغلاف میلین بیشترباشه پس گره های رانویه هم بیشترمیشه...وبخاطراینکه پیام عصبی ازگره های رانویه جهش پیدامیکنندتابه پایانه ی آکسونی برسن هرچقدرتعدادگره هابیشترباشه پس جهش هم بیشترمیشه...وپیام عصبی قدم های تندتری برمیداره تابه مقصدبرسه..
ولی دلیلش روکتاب نیاورده فکرکنم..@UNIQUE7 ولی آقای موقاری برعکس گفته برای تعداد گره رانوبه و غلاف میلین
-
سوال 12میشه 4
ولی دلیلش روکتاب نیاورده فکرکنم.. -
@Mahed مستقیم میشه فکر کنم چون نوع خاصی از اونا هستند که میلین میسازند
-
gowli مکر کنم هرچه تعداد گره رانویه کمتر باشه سرعت هدایت میره بالا چون پیام از گره های کمتری جهش میکنه و سریع تر هدایت میشه
-
gowli مکر کنم هرچه تعداد گره رانویه کمتر باشه سرعت هدایت میره بالا چون پیام از گره های کمتری جهش میکنه و سریع تر هدایت میشه
@saraa-66 من هم نظرم همینه. ولی هنوزنفخمیدم چرا گ4 شد؟؟سوال 12
-
@UNIQUE7 آره. من هم خودم نشرالگو دارم ودیدمش . ولی الان من گیج دارم میشم حرف آقای موقاری درسته یا نشرالگو
-
@UNIQUE7 آره. من هم خودم نشرالگو دارم ودیدمش . ولی الان من گیج دارم میشم حرف آقای موقاری درسته یا نشرالگو
-
نکته 11و12جناب موقاری و جواب نشر الگو یکی و درست هستند