زیست 2. دستگاه عصبی
-
سوال 12میشه 4
چون هرچقدرتعدادغلاف میلین بیشترباشه پس گره های رانویه هم بیشترمیشه...وبخاطراینکه پیام عصبی ازگره های رانویه جهش پیدامیکنندتابه پایانه ی آکسونی برسن هرچقدرتعدادگره هابیشترباشه پس جهش هم بیشترمیشه...وپیام عصبی قدم های تندتری برمیداره تابه مقصدبرسه..
ودلیل دیگه هم اینکه قطرنورون هرچقدربیشترباشه سرعت بیشتره...
ولی دلیلش روکتاب نیاورده فکرکنم..@UNIQUE7 ولی آقای موقاری برعکس گفته برای تعداد گره رانوبه و غلاف میلین
-
سوال 12میشه 4
چون هرچقدرتعدادغلاف میلین بیشترباشه پس گره های رانویه هم بیشترمیشه...وبخاطراینکه پیام عصبی ازگره های رانویه جهش پیدامیکنندتابه پایانه ی آکسونی برسن هرچقدرتعدادگره هابیشترباشه پس جهش هم بیشترمیشه...وپیام عصبی قدم های تندتری برمیداره تابه مقصدبرسه..
ودلیل دیگه هم اینکه قطرنورون هرچقدربیشترباشه سرعت بیشتره...
ولی دلیلش روکتاب نیاورده فکرکنم.. -
@Mahed مستقیم میشه فکر کنم چون نوع خاصی از اونا هستند که میلین میسازند
-
gowli مکر کنم هرچه تعداد گره رانویه کمتر باشه سرعت هدایت میره بالا چون پیام از گره های کمتری جهش میکنه و سریع تر هدایت میشه
-
gowli مکر کنم هرچه تعداد گره رانویه کمتر باشه سرعت هدایت میره بالا چون پیام از گره های کمتری جهش میکنه و سریع تر هدایت میشه
@saraa-66 من هم نظرم همینه. ولی هنوزنفخمیدم چرا گ4 شد؟؟سوال 12
-
@UNIQUE7 آره. من هم خودم نشرالگو دارم ودیدمش . ولی الان من گیج دارم میشم حرف آقای موقاری درسته یا نشرالگو
-
@UNIQUE7 آره. من هم خودم نشرالگو دارم ودیدمش . ولی الان من گیج دارم میشم حرف آقای موقاری درسته یا نشرالگو
-
نکته 11و12جناب موقاری و جواب نشر الگو یکی و درست هستند
-
نکته 11و12جناب موقاری و جواب نشر الگو یکی و درست هستند
@sepehr79 حالا چی شد ؟؟