زیست 2. دستگاه عصبی
-
@Mahed ببینیدعکس بالایی غلاف میلینش بیشتره.وهرجایی که غلاف باشه عایقه ینی اینکه پیام عصبی نمیتونه ازاونجاعبورکنه خب؟
شکل بالایی تعدادگره ی رانویه ی کمتری داره..وقدم های بلندتری برمیداره ینی 3بارقدم بلننندبرمیداره پس زودمیرسه...
ولی عکس پایینی درمقایسه باشکل بالایی غلاف میلینش کمتره...پس تعدادقدم های بیشتروزمان بیشتری میخوادتابخ مقصدش برسه....
X=Vt -
@Mahed ببینیدعکس بالایی غلاف میلینش بیشتره.وهرجایی که غلاف باشه عایقه ینی اینکه پیام عصبی نمیتونه ازاونجاعبورکنه خب؟
شکل بالایی تعدادگره ی رانویه ی کمتری داره..وقدم های بلندتری برمیداره ینی 3بارقدم بلننندبرمیداره پس زودمیرسه...
ولی عکس پایینی درمقایسه باشکل بالایی غلاف میلینش کمتره...پس تعدادقدم های بیشتروزمان بیشتری میخوادتابخ مقصدش برسه....
X=Vt@UNIQUE7 ممنون. ازکمکت.
موفق باشی آلایی
-
@UNIQUE7
-
@UNIQUE7 زنده باشی. ممنون
-
@Mahed بله فکر کنم
-
@saraa-66 آهان
ممنون. موفق باشی آلایی.
ازتمامی دوستان که همراهیم وکمک کردن . ممنونم. آرزوی موفقیت دارم برای تک تکتون gowli @UNIQUE7 @@Mahed خواهش میکنم شماهم موفق باشید
-
@saraa-66 ممنون. ان شاءالله
-
@saraa-66 آهان
ممنون. موفق باشی آلایی.
ازتمامی دوستان که همراهیم وکمک کردن . ممنونم. آرزوی موفقیت دارم برای تک تکتون gowli @UNIQUE7 @ -
@UNIQUE7 ان شاءالله
-
@saraa-66 آهان
ممنون. موفق باشی آلایی.
ازتمامی دوستان که همراهیم وکمک کردن . ممنونم. آرزوی موفقیت دارم برای تک تکتون gowli @UNIQUE7 @ -
سوال 12 2 نمیشه؟
-
سوال 13 جوابشو کسی داد عایا؟؟
-
سلام.
آلایی ها لطفا سوال 12 حل کنین. بادلیل ممنون خیرین-کوچک-دریا-دل دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء حامیان-آلاء-آزمون-ها romisa @Amir-Bernousi @milad91
marylb @ایهام-منم اکالیپتوس . لطفا سوال 13 هم حل کنید. ممنون. pariaaa pariaaa -
سلام.
آلایی ها لطفا سوال 12 حل کنین. بادلیل ممنون خیرین-کوچک-دریا-دل دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رتبه-های-انجمن-آلاء حامیان-آلاء-آزمون-ها romisa @Amir-Bernousi @milad91
marylb @ایهام-منم اکالیپتوس . لطفا سوال 13 هم حل کنید. ممنون. pariaaa pariaaa -
سوال13روشک دارم...نمیتونم مطمئن بگم
ولی باتوجه به اینکه سلولای پشتیبان قابلیت تقسیم شدن دارن واینکه نوروناتقسیم نمیشن احتمالاگزینه ی 1باشه...
(به طورکلی درنظرگرفتم...ممکنه کسی دچاربیماری بشه وقسمتی ازنوروناش ازبین رفته باشه،که دیگه ترمیم نمیشن)
1میشه؟ @Mahed
حالاجناب برنوسی هم نظرشون رواعلام کنن واگرغلط گفتم اصلاح کنن
ممنون @Amir-Bernousi