هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Sobhan.1999replied to 3فاطمه2 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فاطمه23
درساتو بخون -
شب همگی خوش و خرم.....بای....
-
Acola
خوبه اگه دیدیشون سلامم برسون -
-
بچه ها سال خوبی داشته باشید
شب همگیتون بخیر -
Sobhan.1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola
خوبه اگه دیدیشون سلامم برسونچشم
بزرگیتومیرسون جنتل من -
-
3فاطمه2replied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho دوستمو بردید
-
اووووووو
یا ابلفضل
چه خبره فیک
راه به راه فیک میزنین جنگه مگه
یکم نفس بگیرین خب
چه وضعشه ما نفسمون گرفت از بس اکانت فیک هارو تشخیص دادیم دیگه نمیشه فهمید کی خودیه کی نخودیه کی هم بی خودی
نتیجه: لطفا کمتر فیک بزنیم. والا ،فک کنم تقریبا بیشتر از نصف آلایی ها لااقل 2تا اکانتو دارن خب با اون یکی اکانتتون بیاین انجمن فیک چرا میزنین
بعضی ها 6تا 7تا اکانت دارن انگار قراره قحطی بیاد
من به همتون قول میدم(قولمم قوله ) ک هیچ کمبودی نمیاد شما فیک نزنی همه چی حل میشه
@دانش-آموزان-آلاء -
فااطمهreplied to 3فاطمه2 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
@فاااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام خوبی
سلام فاطمه جان
عیدت مبارک
خوبی عزیزم؟
همه چیز خوب پیش میره -
ما مسئول جهانیم چون خود جهانیم..
بریدا.پائلوکوئیلو
-
santiago.coelhoreplied to 3فاطمه2 on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بریدا.پائلوکوئیلو
پائولو عاااااااااالیه
-
بریدا.پائلوکوئیلو
بینظیره
-
3فاطمه2replied to santiago.coelho on ۵ فروردین ۱۳۹۸، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
santiago.coelho اهوم عاشق کتاباشم
-
خدواندی ک درک او بسیار دشوارتر از یک شب تاریک است برای عمل حاصل از ایمان ما ارزش قائل است و دست مارا میگیرد و در میان اسرار راهنمایی میکند ..پائولو کوئیلو بریدا
-
فااطمه عید توهم مبارک خوبم شکر تو خوبی من فقط کابوسس میبینم نباشه خییلی خو.به تو چطوری امروز مازندرانو نشون میداد شدید سیل می امد امیدوارم خوب باشید همیشه انشاله
ممنونم عزیزم
سپاسگذارم خوبم
احتمالا از اضطراب زیاده ک کابوس میبینی
آره خیلی بارون شدیده سیل چندروز پیش اومد ما خسارت انچنانی ندیدیم ولی بقیه شهر ها خیلی آسیب دیدن یه روستا میاندرود کامل رفت زیر اب
خدا خودش کمک کنه -
فااطمه اهوم خیلی ناراحت کننده هست
درسته اصلا شرایط خوبی ندارن مردم
159444/282056