هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@فاااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه اهوم خیلی ناراحت کننده هست درسته اصلا شرایط خوبی ندارن مردم   
- 
@فاااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه اهوم خیلی ناراحت کننده هست درسته اصلا شرایط خوبی ندارن مردم   
- 
@Syner     اگ در حال مردن دیدیش سلام منم برسون اگ در حال مردن دیدیش سلام منم برسون    
- 
سلام 
 بچه ها چجوری میشه از یه گروه لفت داد؟
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 بچه ها چجوری میشه از یه گروه لفت داد؟به سختی 
 میرید روی تنظیمات میزنید خروج از گروه
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: سلام 
 بچه ها چجوری میشه از یه گروه لفت داد؟به سختی 
 میرید روی تنظیمات میزنید خروج از گروه@santiago-coelho تنظیمات کجاس؟ 
- 
- 
@santiago-coelho بالبتابم این چرخدنده رو کجا بیارم 
- 
- 
@santiago-coelho از نسل خودشم ریا نباشه  
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aida79 چیزی درباره گروه توی تنظیمات نبود که  بابا بزن خارج شدن از گروه دیگه 
 واااای
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: aida79 چیزی درباره گروه توی تنظیمات نبود که  بابا بزن خارج شدن از گروه دیگه 
 واااای@santiago-coelho نابغه میگم چیزی از گروه اصلا توش نبود که بزنم خارج شدن از گروه وااااااای 
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @santiago-coelho نابغه میگم چیزی از گروه اصلا توش نبود که بزنم خارج شدن از گروه وااااااای اسکرین شات بگیره بده 
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @santiago-coelho نابغه میگم چیزی از گروه اصلا توش نبود که بزنم خارج شدن از گروه وااااااای اسکرین شات بگیره بده @santiago-coelho میشه اصل بدی لطفا 
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @santiago-coelho میشه اصل بدی لطفا  
 الان چه ربطی داشت؟؟؟
 ://
 خواهر من منظورم اسکرین از اون صفحه تنظیمات بود تا بتونم کمکی کنم ://
 واقعا چه ربطی به اصل داشت من نمیدونم
 جواد
- 
aida79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @santiago-coelho میشه اصل بدی لطفا  
 الان چه ربطی داشت؟؟؟
 ://
 خواهر من منظورم اسکرین از اون صفحه تنظیمات بود تا بتونم کمکی کنم ://
 واقعا چه ربطی به اصل داشت من نمیدونم
 جواد@santiago-coelho بابا چی فک کردی مثلا من نمیفهمم اسکرین چیه؟؟؟؟همینجوری پرسیدم میخوای اصل نده 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️