-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
جلسه ۲۷
۱-گلوله های باردار آویخته
اگر دو گلوله با جرم های m و mَ را از سقفی آویزان کنیم و به هر دوی آن ها ،بارهای هم نام دهیم،دو گلوله از هم فاصله میگیرند.در اینصورت چه بارها برابر باشند چه نباشند :
الف) بزرگی نیروییF که دو گلوله بر هم وارد می کنند طبق قانون سوم نیوتون با هم برابر است.(کنش و واکنش)
ب) زاویه انحراف از راستای قائم با جرم گلوله نسبت عکس دارد و به اندازه بار گلوله بستگی ندارد.۲-حل ۴ تست
۱-دو بار الکتریکی q=4 میکرو کولن و qَ=-16 میکرو کولن در فاصله ۶۰ سانتی متری از یکدیگر قرار دارند.اگر بار الکتریکی qً را در فاصله d از بار q قرار دهیم،هر سه بار نقطه ای به تعادل می رسند.به ترتیب از راست به چپ qً چند میکروکولن و d چند سانتی متر است؟
۲-در شکل اگر q=qَ=۱ میکرو کولن m=۲ و mَ=۳ کیلوگرم باشند،و گلوله ها در حال تعادل باشند،زاویه $ چند درجه است؟
۳-در شکل زیر دو آونگ الکتریکی باردار و هم طول در حالت تعادل قرار دارند.کشش نخ Tَ چند برابر کشش نخ Tً است؟
۴-در شکل شعاع دایره برابر ۳ سانتی متر و بار های الکتریکی نقطه ایq،qَ،qً در فاصله یکسانی از یکدیگر روی محیط دایره ثابت شده اند.اندازه برآیند نیروهای الکتریکی وارد بر بار q چند نیوتون و در چه جهتی است؟زمان :27 دقیقه
-
Zari در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@ROOHIA دینامیک کی تدریس میشه؟
فردا صب بسته بندیش میکنم بیا ببر
برا منم بی زحمت ی بسته بفرست
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ممنون از استاد
-
سلام دوستان عزیز . اومدم اینجا یه مطلبی رو عرض کنم . دوستان اگر بفکر رتبه برتر شدن هستین پس باید از تک تک لحظاتتون استفاده کنید و وقتتون رو اینجا با بحث کردن راجع ب اینکه استاد کی دینامیکو شروع میکنه و.... هدر ندین . بهتره یچیزی رو بهتون بگم بنده دکتر طلوعی رو خیلی بیشتر از شماها میشناسم و مطمئن باشید کسی با ایشون پیش بره کنکورو 100 میزنه . مگه مهم ازمونه قلمچی گزینه 2 یا سنجشه که بعضی دوستان همش میگن با فلان ازمون استاد پیش برید و...... مهم کنکوره یعنی 8 ماهه دیگه و استاد تا قبل عید ان شاالله مشکلی پیش نیاد فیزیک پایه و پیش رو درس میدن صفر تا صدش رو . بهتره خدا رو شکر کنیم که امثال استاد طلوعی و استاد امینی راد اومدن صفرتاصد رو دارن میگن و فیلمها بصورت رایگان هستش الان موسساتی مثل افبا و ونوس و کنکور اسان است و.... که زیر 500 تومن نیست فیزیکش و مطمئن باشید مثل استاد طلوعی نگفتن . بجای اینکه اینجا بیان اون دسته از دوستان و هی بگن فلان فصل کی تدریس میشه بشینن بخونن و بیان نتیجه و درصد فیزیک رو بگن که بالا زدن یه دلگرمی برای استاد و مجموعه الاء که این همه زحمت میکشن بشه . فقط میتونم بگم اجرتون با خدا و قول میدم که عالی تلاشمو کنم و ان شاالله با نتیجه کنکور آلائی ها رو خوشحال کنم . هممون باید اینجور باشیم چون دارن برامون زحمت میکشن و با نتیجه میتونیم خوشحالشون کنیم . ارزوی موفقیت دارم برای دوستان عزیز .
-
#تدریس #فیزیک جلسه 29 - الکتریسیته ساکن(قسمت 6)
آقای #طلوعی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5505
@alaa_sanatisharif
-
سلام دوستان عزیز . اومدم اینجا یه مطلبی رو عرض کنم . دوستان اگر بفکر رتبه برتر شدن هستین پس باید از تک تک لحظاتتون استفاده کنید و وقتتون رو اینجا با بحث کردن راجع ب اینکه استاد کی دینامیکو شروع میکنه و.... هدر ندین . بهتره یچیزی رو بهتون بگم بنده دکتر طلوعی رو خیلی بیشتر از شماها میشناسم و مطمئن باشید کسی با ایشون پیش بره کنکورو 100 میزنه . مگه مهم ازمونه قلمچی گزینه 2 یا سنجشه که بعضی دوستان همش میگن با فلان ازمون استاد پیش برید و...... مهم کنکوره یعنی 8 ماهه دیگه و استاد تا قبل عید ان شاالله مشکلی پیش نیاد فیزیک پایه و پیش رو درس میدن صفر تا صدش رو . بهتره خدا رو شکر کنیم که امثال استاد طلوعی و استاد امینی راد اومدن صفرتاصد رو دارن میگن و فیلمها بصورت رایگان هستش الان موسساتی مثل افبا و ونوس و کنکور اسان است و.... که زیر 500 تومن نیست فیزیکش و مطمئن باشید مثل استاد طلوعی نگفتن . بجای اینکه اینجا بیان اون دسته از دوستان و هی بگن فلان فصل کی تدریس میشه بشینن بخونن و بیان نتیجه و درصد فیزیک رو بگن که بالا زدن یه دلگرمی برای استاد و مجموعه الاء که این همه زحمت میکشن بشه . فقط میتونم بگم اجرتون با خدا و قول میدم که عالی تلاشمو کنم و ان شاالله با نتیجه کنکور آلائی ها رو خوشحال کنم . هممون باید اینجور باشیم چون دارن برامون زحمت میکشن و با نتیجه میتونیم خوشحالشون کنیم . ارزوی موفقیت دارم برای دوستان عزیز .
-
امیدوارم از دوستان کسی دلخور نشه از حرفایی ک زدم . ولی بیاین همگی آلائی ها رو سربلند کنیم و با نتیجه کنکور خوشحالشون کنیم .
-
نوشتهشده در ۱۸ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که میفکرم به نظرم بهتر شد الکتریسیته تدریس شد چون تو مدرسه که داریم پیش رو میخونیم . می مونه پایه که عاااااااااااالیه
-
این پست پاک شده!
-
دکتر طلوعی اگ میشه بزنینش به فیزیک پیش بخش دینامیک
-
پس دینامیک کو
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خواهش میکنم اول فیزیک پیش رو به قلم چی برسونین بعد پایه رو
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا با این سرعت تا قبل عید تموم میشه؟
-
سلام دوستان باز شروع شد این صحبتا ؟
-
iman azad
نه عاغا من اصلا هیچ ازمونی شرکت نمیکنم
اما از مدرسه عقبم خب -
خب تدریس میشه بعد الکتریسیته مطمئن باشید
-
بنظرم استاد میخوان یه فصل از پیش تدریس کنن یه فصل از پایه . اینجوری خیلی خوبه . از طرفی سال سومو شروع کردن چون هم سوما استفاده کنن هم اینکه بیشترین سوالات فیزیک پایه از فیزیک 3 هست و همچنین فصل 1 و 2 چون بنظر خیلیا سخته استاد اسونش کنه
-
یه سوال :تو جزوه سینماتیک تا حرکت کند شونده توضیح داده شده ادامه فصل چیشد؟
-
نوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
استاد جزوه مبحث الکترسیته ساکن رو قرار نمیدن؟ -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر طلوعی بهترین دبیر خاورمیانه است واقعاً