Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
-
پس دینامیک کو
-
سلام دوستان باز شروع شد این صحبتا ؟
-
iman azad
نه عاغا من اصلا هیچ ازمونی شرکت نمیکنم
اما از مدرسه عقبم خب -
خب تدریس میشه بعد الکتریسیته مطمئن باشید
-
بنظرم استاد میخوان یه فصل از پیش تدریس کنن یه فصل از پایه . اینجوری خیلی خوبه . از طرفی سال سومو شروع کردن چون هم سوما استفاده کنن هم اینکه بیشترین سوالات فیزیک پایه از فیزیک 3 هست و همچنین فصل 1 و 2 چون بنظر خیلیا سخته استاد اسونش کنه
-
یه سوال :تو جزوه سینماتیک تا حرکت کند شونده توضیح داده شده ادامه فصل چیشد؟
-
سلام
استاد جزوه مبحث الکترسیته ساکن رو قرار نمیدن؟ -
دکتر طلوعی بهترین دبیر خاورمیانه است واقعاً
-
Mohammad -ml در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
استاد جزوه مبحث الکترسیته ساکن رو قرار نمیدن؟همه چیز نمیشه اماده باشه.زحمت بکش جزوه خودت بنویس
-
ممنون از زحماتتون استاد....
-
سلام میخواستم بپرسم اگه کسی تو تست زنی خوب عمل نکنه و بعد هم بیاد خودشو ضعیف تصور کنه و بگه من ضعیف هستم و توانایی تست زدن رو ندارم ونمیتونم تو کنکور موفق بشم!!آیا این فرد تصورش درسته یا غلط؟؟ اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
-
سلام
میخواستم بدونم داخل فیلم های فیزیک فقط سال چهارم. رو تدریس میکنید. پایه رو کار نمی کنید ؟؟؟؟ مثلا خازن هارو ،چگالی رو یا دینامیک. لطفا پاسخ بدید که من بفهمم باید برای پایه برم یه منبع دیگ پیدا کنم و خودم بخونم ؟
در ضمن ممنونم از فیلم هاتون خیلی عالی اند بدون این فیلما واقعا امیدمو از دست میدادم واسه کنکور -
doctor N در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
میخواستم بدونم داخل فیلم های فیزیک فقط سال چهارم. رو تدریس میکنید. پایه رو کار نمی کنید ؟؟؟؟ مثلا خازن هارو ،چگالی رو یا دینامیک. لطفا پاسخ بدید که من بفهمم باید برای پایه برم یه منبع دیگ پیدا کنم و خودم بخونم ؟
در ضمن ممنونم از فیلم هاتون خیلی عالی اند بدون این فیلما واقعا امیدمو از دست میدادم واسه کنکورسلام
برای بار هزارم عرض میکنم
اسم فیلما صفر تا صده
یعنی از پایه تا پیش هر چی که واسه کنکور نیازه تدریس میشه. -
iraj در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام میخواستم بپرسم اگه کسی تو تست زنی خوب عمل نکنه و بعد هم بیاد خودشو ضعیف تصور کنه و بگه من ضعیف هستم و توانایی تست زدن رو ندارم ونمیتونم تو کنکور موفق بشم!!آیا این فرد تصورش درسته یا غلط؟؟ اگه جواب بدید خیلی ممنون میشم.
والا من زیاد متوجه سوالتون نشدم
اما من خودم تو تست زدن مشکل داشتم
هم یه عالمه زمان میزاشتم هم آخرش جوابم تو هیچ کدوم از گزینه ها نبود(:
اما خب شما باید انقدر تست بزنیییییید که تسلط پیدا بکنید
طول میکشه اما بلخره نتیجه میده
شما اگه تو تست زدن مشکل داری فکر نکن ضعیفی
همه ی همه اولش همینطوری بودن
به نظرم اول از تستای آسون شروع کنید مثا آبی قلم چی و اینا
بعد کم کم سخت ترش کنید.
موفق باشید -
استاد واقعا عالی هستن.دستتون درد نکنه.نکاتی که لا به لای درس گوشزد میکنید خیلی عالی و بدرد میخوره.
وظیفه خودم میدونم تشکر کنم.خدا قوت -
سلام
استاد واقعا ممنونم امروز هرچی تست برا حرکت شناسی بود تو ازمون زدم
لطفا دینامیک هم بزارید ازمون بعدیمونه