هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

اخرین حضور زده دوازده روز پیش بعد اخرین پیام چهار روز پیشه😂کم کم داری مثل من تیز بین و دقیق میشی:smiling_face_with_sunglasses:
پسرژون تاپیک زدن رو واسه همه انلاینی نمیزنه مثل انلاین مخفی تا پست نزاری:joy:
به این چی دقت نکردی تو حالت صفر شوما دنبال شونده های من منفی شیشه؟:joy: -
revival :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
داشتم به حس ششمم شک میکردما:joy:
خدانگهدارتون با ارزوی موفقیت:)
میگم معذرت خواستما خواهی ببخش نخواهی برو فیک بزن:joy:
تصمیم گرفتم دیگه به فیکی گیر ندم :face_with_rolling_eyes: -
Acola اوزون گد یات:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: دقت میکنی ساعت چنده الان ساعت خوابه؟:face_with_tears_of_joy:
-
اکالیپتوس اره😑😂
اقا من خوابیدم ۲ بیدار شدم
دلم ی ...میخواست ک ...
الانم خوابم نمیاد😐😂
اذان داد الانم😐😂Acola اره اینجام داره صدای اذان میاد
چه جالب منم دو بیدار شدم :face_with_tears_of_joy: خوابیدم دوباره الان اینجام:/
بشین درس بخون خوابت نمیاد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: دلت یه خوردنی خواست لابد:face_with_tears_of_joy: -
Acola اره اینجام داره صدای اذان میاد
چه جالب منم دو بیدار شدم :face_with_tears_of_joy: خوابیدم دوباره الان اینجام:/
بشین درس بخون خوابت نمیاد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: دلت یه خوردنی خواست لابد:face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola اره اینجام داره صدای اذان میاد
چه جالب منم دو بیدار شدم :face_with_tears_of_joy:
بشین درس بخون خوابت نمیاد:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: دلت یه خوردنی خواست لابد:face_with_tears_of_joy:😐😂ن خوردنی نیست
ی جیگر ک الان خوابه😂❤ -
@صنم78 عجله ای نبودا نیم ساعت یه ساعت بعد جواب پیام میدی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: اونموقع بیدارم بود الان خوابه:face_with_tears_of_joy:
Acola اره پارساباد خیلی قشنگه شنیدم :grinning_face_with_smiling_eyes: مشکینی هم داریم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خوبه اینورا سیل نیومده همون برف خوبه:neutral_face: -
@صنم78 عجله ای نبودا نیم ساعت یه ساعت بعد جواب پیام میدی:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: اونموقع بیدارم بود الان خوابه:face_with_tears_of_joy:
Acola اره پارساباد خیلی قشنگه شنیدم :grinning_face_with_smiling_eyes: مشکینی هم داریم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خوبه اینورا سیل نیومده همون برف خوبه:neutral_face:اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Acola اره پارساباد خیلی قشنگه شنیدم :grinning_face_with_smiling_eyes: مشکینی هم داریم :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: خوبه اینورا سیل نیومده همون برف خوبه:neutral_face:اره:)
😂پارسابادیا هم قشنگن🙊😂 -
Bir kulunu cok sevdim:)
,#ibrahim
چ خاطره ها ::::::
بیر کولونو چوکسودیم
او بنی هیچ سومیور:) -
Bir kulunu cok sevdim:)
,#ibrahim
چ خاطره ها ::::::
بیر کولونو چوکسودیم
او بنی هیچ سومیور:)