هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :persevering_face: :persevering_face: :worried_face: :worried_face: :weary_face: :weary_face: :tired_face: :tired_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :persevering_face: :persevering_face: :worried_face: :worried_face: :weary_face: :weary_face: :tired_face: :tired_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@FatiJoooooni چون ی مشت سست عنصریم ک عقل نداریم و اجیل و مهمونای تکراری جذابتر از ی مشت کتاب حال بهم زنه تکراریه.
-
یووووهووووو
هلوووو -
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
zahraanvr
سلام خانومی خوبی؟:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: سلام مرسی..نع!!!!!!
-
@Saahaar بعد سه ماه موندگار میشم الان نه یدفه دیدی عجی مجی شدم :face_with_tears_of_joy: ممنون:heart_suit:
نه اخه یه پیام داده نوشته هورمون اپی نفرین........تنها چیزیه که میتونه تو رو نجات بده!:neutral_face: :neutral_face: ینی چی خب بعدشم دیدم اخراج شده فوش داده؟خخخخ:neutral_face: :expressionless_face:
Acola نه باو من باشم لایک میکنم اعلام حضور کنم:face_with_tears_of_joy:
@صنم78 عیدی بده عیدی بدم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
nsrin79 :blue_heart: منم همین طور ببخشید دیر شده عیدتم مبارک:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :heart_suit:
عاغا نتم رو به موتِ روز خوبی داشته باشید و بسازید بای بای:face_with_tears_of_joy: :heart_suit: -
@Saahaar بعد سه ماه موندگار میشم الان نه یدفه دیدی عجی مجی شدم :face_with_tears_of_joy: ممنون:heart_suit:
نه اخه یه پیام داده نوشته هورمون اپی نفرین........تنها چیزیه که میتونه تو رو نجات بده!:neutral_face: :neutral_face: ینی چی خب بعدشم دیدم اخراج شده فوش داده؟خخخخ:neutral_face: :expressionless_face:
Acola نه باو من باشم لایک میکنم اعلام حضور کنم:face_with_tears_of_joy:
@صنم78 عیدی بده عیدی بدم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
nsrin79 :blue_heart: منم همین طور ببخشید دیر شده عیدتم مبارک:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :heart_suit:
عاغا نتم رو به موتِ روز خوبی داشته باشید و بسازید بای بای:face_with_tears_of_joy: :heart_suit: