هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
Acola با پس گردنی و اینام فک نکنم حل شه  آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola با پس گردنی و اینام فک نکنم حل شه  متاسفم  
 فقط براش دعا کنین  (دورازجون (دورازجون   ) )
- 
۹۹ روز تا کنکور 
 گفتم خبر داشته باشید باشد که رستگار شوید  
- 
۹۹ روز تا کنکور 
 گفتم خبر داشته باشید باشد که رستگار شوید  
- 
۹۹ روز تا کنکور 
 گفتم خبر داشته باشید باشد که رستگار شوید  @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ۹۹ روز تا کنکور 
 گفتم خبر داشته باشید باشد که رستگار شوید  برو برو  
 برو قرصتو بنداز بگیر بخواب  تو کار بزرگتراهم دخالت نکن تو کار بزرگتراهم دخالت نکن  
- 
آسمان ِ آبی 
 سلااام چطوری
 خوبی
 والا سلامتی@SOBHAN-1999 خیلی ممنون : ) منم خوبمی 
- 
@Ebrahi-m باشه 
 ممنون از کمکتون
- 
3فاطمه2 
 مفهومی داریم ولی خب بیشتر باید حل کنی
- 
@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ۹۹ روز تا کنکور 
 برو قرصتو بنداز بگیر بخواب  تو کار بزرگتراهم دخالت نکن تو کار بزرگتراهم دخالت نکن  Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ۹۹ روز تا کنکور 
 برو قرصتو بنداز بگیر بخواب  تو کار بزرگتراهم دخالت نکن تو کار بزرگتراهم دخالت نکن        ️ ️ ️ ️
- 
3فاطمه2 
 مفهومی داریم ولی خب بیشتر باید حل کنی
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola با پس گردنی و اینام فک نکنم حل شه  متاسفم  
 فقط براش دعا کنین  (دورازجون (دورازجون   ) )Acola در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola با پس گردنی و اینام فک نکنم حل شه  متاسفم  
 فقط براش دعا کنین  (دورازجون (دورازجون   ) )ارع:/ شامم هیچی نمیدم بهتون اصن  دلتونو صابون نزنین دلتونو صابون نزنین 
- 
3فاطمه2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Acola خوشحالم ک خوبی مرسی کخوشحالی ک خوشحالمو خوبه ک خوشحالم وخوشحالم ک خوشحالیو خوشحالیو باید ازتو یادبگیرمو من یادت میدم توشحال باشیو خوشحالم    
- 
۹۹ روز تا کنکور 
 گفتم خبر داشته باشید باشد که رستگار شوید  @SOBHAN-1999 تو ۹۹ روز میشه خیلی چیزا رو عوض کرد... 

ردپا
ردپا

️
️

قلب یک فاجعه پشت ضربانت باشد اینا
 قلب یک فاجعه پشت ضربانت باشد اینا  مفهومیاش از کدوم فصلان>؟؟
 مفهومیاش از کدوم فصلان>؟؟ لطفا ترجمه با تشکر
 لطفا ترجمه با تشکر