هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@m__sadra__b
خب من الان چیکار کنم استرس نکشم ؟؟میخونم ولییی واقعاا سخته ها ادم استرس میاد سراغش کلا جو کنکوره همینه
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده3فاطمه2
به همین فکر کنین که قرار نیست کل ایندتون بند کنکور باشه فکر کنم بخش زیادی از استرستون بپره ... ( : -
3فاطمه2
اصلا شما کنکور رو خوب بدین ...
کسی رو میشناسم که مکانیک شریف میخوند و الان هیچی ...
کسی رو میشناسم فقط اسما دانشگاه میرفت فکر کنم دانشگاهش وجود خارجی هم نداشت
همت کرد رفت خارج چند سال سختی کشید و خیلی موفق شد
یا چنتای دیگه ...نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b خارج رفتن پول میخواد :|
-
3فاطمه2 فک کنم باید بهم معرفیتون کنم باهم استرس بگیرین
راستی امثال60 درصد شیمی نظام جدید مفهومه رو اون تمرکز کننوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@FatiJoooooni ارع معرفی کن باهم حرصو جوش بخوریم اهوم باید همین کارو کنم
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nsrin79
قبول دارم منتهی مال زمانیه که دلار 1000 تومنم نبود
وگرنه ایشونم پولی نداشتن تا یکی دو سالم شرایطشون سخت بود ... -
nsrin79
قبول دارم منتهی مال زمانیه که دلار 1000 تومنم نبود
وگرنه ایشونم پولی نداشتن تا یکی دو سالم شرایطشون سخت بود ...نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b پس نتیجه اخلاقی: درس بخونید همین جا قبول شیم :|
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nsrin79
یکی دیگه هم هست که خودش برنامه نویسی رو یاد گرفته بود (حتی کلاسم نرفته بود براش ...) و الان برنامه نویس خیلیـــ خفنیه ...
ایشون که خارج نرفتن ... ( : -
3فاطمه2 به جای این کارا یه اهنگ باز کن کلی هم خوراکی بزار جولوت همزمان که استرس داری و به موضوع فکر میکنی بخور
بعدش بشین پای درستبا انگیزه و امید بالا و تلاش زیادツ بی نظمم نباش:/
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
3فاطمه2 به جای این کارا یه اهنگ باز کن کلی هم خوراکی بزار جولوت همزمان که استرس داری و به موضوع فکر میکنی بخور
چاق میشه هاااا هیکلش خراب میشه
-
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@صنم78 اهوم نیست
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
چاق میشه هاااا هیکلش خراب میشه
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
-
nsrin79
واقعا اضافه نمیکنم وقتی استرس دارم شدیددد میخورم یا در مواقع عادیم میخورم هر هفته هم وزن میکنم43 ثابتم دو ساله
نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده3فاطمه2
با تیکه قبلیش کاری ندارم ولی چطو 43 واقعا ؟! -
3فاطمه2
با تیکه قبلیش کاری ندارم ولی چطو 43 واقعا ؟!نوشتهشده در ۸ فروردین ۱۳۹۸، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده