هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
پاشید برید درس بخوانید
از من به شما نصیحت وقتتونو تلف نکید اینجا -
@SOBHAN-1999 از من به شما نصیحت عاغا سبحان پاشید برید درس بخوانیدوقتتونو تلف نکید اینجا نگا نگا هم نکن برادر
بله حرفتون درسته کاملا منکه در مراحل عملم البته نه کاملاکالیپتوس
عمل؟ -
پاشید برید درس بخوانید
از من به شما نصیحت وقتتونو تلف نکید اینجا -
اکالیپتوس
عمل؟ -
صوفی
من اصولا نصیحت نمیکنم الان دیدم حرف میزنید گفتم بگم که اشتباه پارسال منو نکنید و وقتتونو تلف نکنید
نصیحت واسه کسی خوبه که یه گوش در نباشه یکی دروازه (مثل پارسال خودم) -
صوفی
من اصولا نصیحت نمیکنم الان دیدم حرف میزنید گفتم بگم که اشتباه پارسال منو نکنید و وقتتونو تلف نکنید
نصیحت واسه کسی خوبه که یه گوش در نباشه یکی دروازه (مثل پارسال خودم) -
صوفی
نصیحت واسه کسی خوبه که یه گوش در نباشه یکی دروازه (مثل پارسال خودم)@SOBHAN-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی
نصیحت واسه کسی خوبه که یه گوش در نباشه یکی دروازه (مثل پارسال خودم)خودمم دارم صبحونه میخورم تا چند دیقه دیگه میرم
-
-
صوفی شاید باور نکنی اصا دیدمت قلبم تند تند زد
قربانت
@SOBHAN-1999 منم سال بعد کلی نصیحت دارم اصا موهامو اینجا سفید کردمیه کمپ ترکم میزنم چن نفرو از اینجا نجات بدم الان دارم سعی میکنم خودمو نجات بدم
اکالیپتوس
اول خودتو نجات بده بعد دست بقیه رو بگیر -
اکالیپتوس
اول خودتو نجات بده بعد دست بقیه رو بگیر -
ما رفتیم
روز خوبی داشته باشید همگی -
صوفی شاید باور نکنی اصا دیدمت قلبم تند تند زد
قربانت
@SOBHAN-1999 منم سال بعد کلی نصیحت دارم اصا موهامو اینجا سفید کردمیه کمپ ترکم میزنم چن نفرو از اینجا نجات بدم الان دارم سعی میکنم خودمو نجات بدم
اکالیپتوس اگه بتونی مث من نقل مکان کنی از حس و حالای قبلیت جدا میشی
حداقل دیوایسی که باش کانکت میشیو عوض کن
میتونی به خونواده ت بسپری چکت کنن
من الان هیستوریمو پاک نمیکنم از بقیه هم عمدا خواستم چک کنن
البته از هر کسی هم نمیشه اینو خواست ولی یکیو پیدا کنی که بشه روش حساب کرد کافیه -
ما رفتیم
روز خوبی داشته باشید همگی -
صوفی ممنون زنده باشید
ان شاءالله شما هم موفق باشید