هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
3فاطمه2 /دبلیو/وقتی تو خواب بودی/اهنگ مرگ/مامان عصبانی/تو زیبایی/خنده در وایکیکی/تو از ستاره ها امدی/خانم حمورابی/دختر دوست داشتنی من/عشق در دبیرستان/رویای بلند1/رویای بلند2/پنوکیو/شوهر 100 روزه/عاشقان ماه/ ...خیلی دیدم ولی اسماشون یادم نیست
@پشمک2 وای چقدر زیاد
-
3فاطمه2 /دبلیو/وقتی تو خواب بودی/اهنگ مرگ/مامان عصبانی/تو زیبایی/خنده در وایکیکی/تو از ستاره ها امدی/خانم حمورابی/دختر دوست داشتنی من/عشق در دبیرستان/رویای بلند1/رویای بلند2/پنوکیو/شوهر 100 روزه/عاشقان ماه/ ...خیلی دیدم ولی اسماشون یادم نیست
-
@Ebrahi-m
بله... -
@Ebrahi-m در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati دانشجویه و فیلم دیدنش 😂
هعییییییییی
-
@Ebrahi-m جواهری در قصر
-
-
@Ebrahi-m جواهری در قصر
-
-
پارسال انیمه زیاد نگا کردم اونم سال کنکور:woman-facepalming: فیلم کره ای هم دوس دارم :joy:سالای قبلم که با جومونگ و بروسلی و جکی چان گذشت اصا:joy:
-
پارسال انیمه زیاد نگا کردم اونم سال کنکور:woman-facepalming: فیلم کره ای هم دوس دارم :joy:سالای قبلم که با جومونگ و بروسلی و جکی چان گذشت اصا:joy:
-
@Ebrahi-m
how i meet your mother رو دیدین ؟ -
@Ebrahi-m
how i meet your mother رو دیدین ؟ -
3فاطمه2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati
حس غربت پیدا کردم بین ایناواقعا بحثی پیدا نکردید رفتین سراغ فیلم کره ای .این جوجه ی ماهم احساس غربت پیدا کنه

منم خحیلییی دیدم مخصوصا مال لی مین هو رو بیشترشو دیدم
لیلی
حس صمیمت نداشتم اون لحظه مخصوصا
میبینی تحویلم نمیگیرن
لیلیی خسته شدممممممممم هنوز شیمی و زیستم مونده