توضیح درباره برنامه تفتان
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام من تفتان رو تهیه کردم می خواستم ببینم در برنامه فقط فیلم ها رو گذاشتین یا نه؟
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام. منم می خواستم بدونم هم زنگ چند دقیقه هست؟ مرسی
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مرسی فک کنم زنگ ها 1/5 ساعتی باشه البته به خودتون هم بستگی داره
-
نوشتهشده در ۲۸ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sepehr79 در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
1.5 ساعتی باشه با 10 تا زنگ در روز میشه 15 ساعت. بین هر زنگ هم 15 دقیقه استراحت بدیم میشه 2.25 ساعت در مجموع میشه 17.25 ساعت. پس کی باید غذا بخوریم کی بخوابیم کی بریم حموم
-
سلام. منم می خواستم بدونم هم زنگ چند دقیقه هست؟ مرسی
Amin-Mehraji
60تا 75 -
نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان کسی عربی و زبان تفتان را تهیه کرده؟راضی هستید؟
واینکه تو بسته زلان آموزش و تکنیک کلوز تست هم داده میشه؟
ممنون -
دوستان کسی عربی و زبان تفتان را تهیه کرده؟راضی هستید؟
واینکه تو بسته زلان آموزش و تکنیک کلوز تست هم داده میشه؟
ممنوننوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۸، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه. -
arsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه.نوشتهشده در ۹ فروردین ۱۳۹۸، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهexcellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه.فقط عربی ۱ و ۲ را کار کردند،درسته؟بعد تو ۳ ساعت فقط تست زدند یا مرور هم میکنند قواعد را؟
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در جلسه اول مرور قواعد دارد
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام ببخشید ریاضی تجربی زیست و شیمی عربی کلا دبیراش کیا هستن ؟! تو این پروژه تفتان ؟ !!
-
excellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه.فقط عربی ۱ و ۲ را کار کردند،درسته؟بعد تو ۳ ساعت فقط تست زدند یا مرور هم میکنند قواعد را؟
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarsalan80
بله عربی پایه ست فقط یکی دو بار یه گریز خیلی کوچولو زدن به دوازدهم که مرتبط با پایه بوده.
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم. -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
milad2
تو قسمت خرید این محصول تو سایت آلاء میتونید اطلاعات کامل رو مشاهده کنید. -
arsalan80
بله عربی پایه ست فقط یکی دو بار یه گریز خیلی کوچولو زدن به دوازدهم که مرتبط با پایه بوده.
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم.نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۳۹۸، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهexcellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم.ممنون
-
excellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم.ممنون
-
نوشتهشده در ۱۱ فروردین ۱۳۹۸، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه کلام مفید و مختصره. پشیمون نمیشید.