توضیح درباره برنامه تفتان
-
سلام من تفتان رو تهیه کردم می خواستم ببینم در برنامه فقط فیلم ها رو گذاشتین یا نه؟
-
سلام. منم می خواستم بدونم هم زنگ چند دقیقه هست؟ مرسی
-
مرسی فک کنم زنگ ها 1/5 ساعتی باشه البته به خودتون هم بستگی داره
-
@sepehr79 در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
1.5 ساعتی باشه با 10 تا زنگ در روز میشه 15 ساعت. بین هر زنگ هم 15 دقیقه استراحت بدیم میشه 2.25 ساعت در مجموع میشه 17.25 ساعت. پس کی باید غذا بخوریم کی بخوابیم کی بریم حموم
-
سلام. منم می خواستم بدونم هم زنگ چند دقیقه هست؟ مرسی
-
دوستان کسی عربی و زبان تفتان را تهیه کرده؟راضی هستید؟
واینکه تو بسته زلان آموزش و تکنیک کلوز تست هم داده میشه؟
ممنونarsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه. -
arsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه.excellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه.فقط عربی ۱ و ۲ را کار کردند،درسته؟بعد تو ۳ ساعت فقط تست زدند یا مرور هم میکنند قواعد را؟
-
در جلسه اول مرور قواعد دارد
-
excellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
عربیش عالیه ولی زبانو از اونجایی که ضروری نمیبینم ندیدم. فک نکنم بد باشه.فقط عربی ۱ و ۲ را کار کردند،درسته؟بعد تو ۳ ساعت فقط تست زدند یا مرور هم میکنند قواعد را؟
arsalan80
بله عربی پایه ست فقط یکی دو بار یه گریز خیلی کوچولو زدن به دوازدهم که مرتبط با پایه بوده.
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم. -
milad2
تو قسمت خرید این محصول تو سایت آلاء میتونید اطلاعات کامل رو مشاهده کنید. -
arsalan80
بله عربی پایه ست فقط یکی دو بار یه گریز خیلی کوچولو زدن به دوازدهم که مرتبط با پایه بوده.
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم.excellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم.ممنون
-
excellency در توضیح درباره برنامه تفتان گفته است:
arsalan80
جمعا 5تا فیلمه یک فیلم کامل اموزش قوائد و نکات تستی فیلم بعدی تست قوائد بهمراه مرور هنگام حل تست و فیلم بعد تست ترجمه ست دوتای بقیه رو هنوز ندیدم.ممنون
-
یه کلام مفید و مختصره. پشیمون نمیشید.