سوای در مورد معنی ابیات
-
سلام.
سوالی در مورد قرابت معنایی دارم. میخواستم بدین سوال، معنی کامل ابیات ذکر شود زیرا جواب سوال مشخص شده است.- صد گنج شایگان به بهای جوی (هدف سوال معنی کلمه: یک جو) هنر / منت بر آنکه میدهد و جیف بر من است.
- افشای راز خلوتیان خواست کرد شمع / شکر خدا که سر (هدف سوال معنی کلمه: سِرّ) دلش در زبان گرفت.
- تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد / هر که خاکِ درِ میخانه به رخساره نرفت (هدف سوال تلفظ متفاوت: نرُفت)
- گرچه میگفت که زارت بکشم (هدف سوال تلفظ متفاوت: بِکُشَم)، میدیدم / که نهانش نظری با من دل سوخته دارد. (معنی زارت بکشم؟)
-
سلام.
سوالی در مورد قرابت معنایی دارم. میخواستم بدین سوال، معنی کامل ابیات ذکر شود زیرا جواب سوال مشخص شده است.- صد گنج شایگان به بهای جوی (هدف سوال معنی کلمه: یک جو) هنر / منت بر آنکه میدهد و جیف بر من است.
- افشای راز خلوتیان خواست کرد شمع / شکر خدا که سر (هدف سوال معنی کلمه: سِرّ) دلش در زبان گرفت.
- تا ابد بوی محبت به مشامش نرسد / هر که خاکِ درِ میخانه به رخساره نرفت (هدف سوال تلفظ متفاوت: نرُفت)
- گرچه میگفت که زارت بکشم (هدف سوال تلفظ متفاوت: بِکُشَم)، میدیدم / که نهانش نظری با من دل سوخته دارد. (معنی زارت بکشم؟)
borjianamin در سوای در مورد معنی ابیات گفته است:
سلام.
سلام. آیا سایتی یا منبعی برای پیداکردن معنی شعرها وجود دارد؟
-
سلام اینا گزینه های تست هستن ؟ یا معنیشونو میخواین ؟
-
Dr.Fateme.2291 در سوای در مورد معنی ابیات گفته است:
سلام.
من کتاب اموزش قرابت معنایی هامون سبطی را خریدم. برخی از بیتها معنی شده است و برخی از بیتها نیز در این کتاب معنی نشده است و مفهومها گفته شده است و برخی از بیتها تنها تاکید بر روانخوانی و تلفظ درست بوده است. -
سلام.
من کتاب اموزش قرابت معنایی هامون سبطی را خریدم. برخی از بیتها معنی شده است و برخی از بیتها نیز در این کتاب معنی نشده است و مفهومها گفته شده است و برخی از بیتها تنها تاکید بر روانخوانی و تلفظ درست بوده است.borjianamin خب این قسمت از کتاب برای اینه که داوطلبا طرز خوندن صحیح شعر رو یاد بگیرن تا بتونن معنی کنن
-
borjianamin خب این قسمت از کتاب برای اینه که داوطلبا طرز خوندن صحیح شعر رو یاد بگیرن تا بتونن معنی کنن
borjianamin خب این قسمت از کتاب برای اینه که داوطلبا طرز خوندن صحیح شعر رو یاد بگیرن تا بتونن معنی کنن
درست است ولی اگر انسان معنی شعر را هم بداند بد نیست. به هر حال شعر بیشتر بلدبودن خوب است اما متاسفانه هیچ سایتی برای پرسش معنی شعر و ... وجود ندارد.
-
صحیح / خب شما اینجا تو همین صفحه ای که پایگذاری کردین بچه ها میتونن بپرسن