هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner اونم خودش ی فعالیته:-\
-
@MaryaM-_-Sh یه فعالیت بی فعالیتی تناقض میان فعالیت بودن بی فعالیتی در منظر یک شخص فعال در مقابل شخص غیر فعال که فعال بی فعالیت محسوب شده و بی فعالیتیش واسش شده فعالیت
@Syner
امشب بهت ایمان اوردم رفیق -
@Syner
امشب بهت ایمان اوردم رفیق -
@MaryaM-_-Sh من کاری انجام نمیدما اتفاقا من کارو ول کردم یعنی شما کار نکردنو کار در نظر گرفتین بعد گفتین کارو ادامه بده که منظورتون از کار همون کار نکردن بود بعد خواستین کارو ادامه بدم. همون کاری که بیکاری بود
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@MaryaM-_-Sh من کاری انجام نمیدما اتفاقا من کارو ول کردم یعنی شما کار نکردنو کار در نظر گرفتین بعد گفتین کارو ادامه بده که منظورتون از کار همون کار نکردن بود بعد خواستین کارو ادامه بدم. همون کاری که بیکاری بود
-
@m__sadra__b ایمان در این لحظه چیزی جز کافری در لحظه قبل نیست و تو بی ایمان بودی وقتی که باید با ایمان میبودی چون دلایل کافی برای ایمان اوردن بود ولی تو در لحظه دیر ایمان اوردی و ایمانت کامل نیست
توبه کن@Syner
فقط تو خفا بمون خیابانی ببینتت سکته میکنه -
@Syner
فقط تو خفا بمون خیابانی ببینتت سکته میکنه -
@Syner
حتی خیابانی هم نمیتونه تحمل کنه اینارو -
من هنوز تو شوک اون پسره هستم تو عصر جدید
-
@Syner
حتی خیابانی هم نمیتونه تحمل کنه اینارو -
سلام شبتون بخیییر دوستان
-
@fatemeh_banoo
بازیگره ؟!
حیف اشکی که من ریختم -
@fatemeh_banoo
سلام ( : -
@fatemeh_banoo
بازیگره ؟!
حیف اشکی که من ریختم@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo
بازیگره ؟!
حیف اشکی که من ریختممن چ گریه ای کردم براش
-
@fatemeh_banoo شت اونم عالی بود من داشتم یجوری میشدم که خراب کرد صحنه احساسی رو ولی اون برنده باشه دیگه با پتک زد تو سرم
@fatemeh_banoo شت اونم عالی بود من داشتم یجوری میشدم که خراب کرد صحنه احساسی رو ولی اون برنده باشه دیگه با پتک زد تو سرم
کدوم ?!من اون دختره ک نفهمید منگنه رو اعصابمو خورد کرد
-
-
@fatemeh_banoo
وقتی داشت خودشو معرفی میکردم اعصاب منو ایلقار رو -
@fatemeh_banoo
وقتی داشت خودشو معرفی میکردم اعصاب منو ایلقار رو@m__sadra__b
البته وقتی اومد بالا هم اعصابم خورد شد -
@fatemeh_banoo منگنه مهم نیست طرف سه پایه رو یهو جهش داده و تو شونزده سالگی رتبه سی و دوم کنکور شده تازه حتی اینا هم مهم نیس
@fatemeh_banoo منگنه مهم نیست طرف سه پایه رو یهو جهش داده و تو شونزده سالگی رتبه سی و دوم کنکور شده تازه حتی اینا هم مهم نیس
هعی خدا من شانس آوردم بابام اولشم ندید اینا رو نشنید
-
@m__sadra__b
البته وقتی اومد بالا هم اعصابم خورد شد