سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
من متاسفانه هیچوقت بلند پرواز نبودم. حالا چراشو نمیدونم. اما همیشه تلاشم رو کردم که هیچ وقت پشیمون نشم. حالا که رسیده به یه ماه مونده به کنکور طبق شواهد و قراین موجود وضعم خوب نیست اما طبق آنچه که پیش بینی میکنم. رتبه م اطراف پانصد خواهد بود(ریاضی) ولی هیچوقت به رشته یا دانشگاه خاصی فکر نکردم.
vahidmessi941 بنم یه دانش اموز ریاضی باید فکراش بزرگ باشه فکر چیزای جدید وفکر کارافرینی تولید باشه. رقابت با غول های صنعتی جهان .نباید منتظر یکی باشی که بیاد تو رو ببره یه جا استخدام کنه ماهی یه مقدار هم حقوق بده خلاقیتی هم درش نباشه.اگه یکی به من بگه مدرکتو گرفتی دستتو یجا بند می کنم جوری باهاش برخورد می کنم که خودش بفهمه خیلی بهم برمی خوره.
حالا هر کس روحیه و نظر خودشو داره شاید من دوستدارم اینطوری باشه کسای دیگه نه
کنکور دقیقا همون چیزیه که نمیزاره من از درس و ریاضی لذت ببرم و باعث کشته شدن و خفه شدن ایده هامه برای همین از اسمش هم حالم بهم می خوره -
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسیyeganeh_mk دانشگاه شهیدبهشتی شیراز.. پزشکی. یا داروسازی
-
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
astmn5975uhfkep در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دوستان این زندگی من است یا شما منو میبینید که دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران ورودی سال 95 هستم و یا در گوشه ای افتاده و مرده ام غیر از این به اذن خدا وجود نخواهد داشت مگه میشه خدا بخواد و چیزی اتفاق نیافته دوستانی که ایمان به هدفشون دارند و هدفشون دانشگاه تهرانه سال بعد باهم بیشتر اشنا میشیم. یا علی
خاطرات....
-
قبر...... : )
هر کسی بدی دید حلال کنه لطفا
از روی بچگی بوده : )
و من برای همه تون آرزو میکنم که تو بهترین شرایط خودتون باشید و هر رشته ای رو که به خاطرش درس خوندید از زندگی و تفریحتون زدید و از جان و دل خواهانش بودید رو بهش برسید
خدا یار و همراهتون در این مسیر سخت باشه
@Dr-Lila
@dr-yassi
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
Ayli
@Zohre-Nowrouzi
@M-an
iam
mohammadhassan
@mohandes
اگه کسی هم ناراحت شده و تگش نکردم. به بزرگی خودش ببخشه
التماس دعا
در آخر میگم که تا وقتی فرصت درس خوندن و تلاش برای اینده تون رو دارید دست از تلاش برندارید و بهتون میگم که دقیقا از اون لحظه ای که بدونید دیگه تلاشتون فایده نداره و حتی حق تلاش براش رو ندارید از اون لحظه یه حسی بهتون دست میده که غبطه میخورید به افرادی که فرصت تلاش ردن دارند.حتی من میگم که باید شکر کنید که خدا بهتون این فرصت رو داده که تلاش کنید
لطفا از شرایط سخت زندگی در سال کنکور ننالید.نالیدن خیلی زشته چون هستند افرادی که آرزو دارند فقط و فقط فرصت تلاش داشتند و اگه همچین فرصتی بهشون داده میشد مطمئنم که از جان و دل و 24 ساعته تلاش میکردند.ولی حیف که انسان ها بعد از اینکه نعمتی رو از دست دادند قدرش رو میدونند و چه زیبا گفت امام علی (ع) که
عبرت ها بسیار و عبرت گیرندگان کم هستند
و یادمه ایشون گفتند که
فرصت ها همچون ابر در گذر هستند(به خدا قسم راست گفته)
و بهترین جمله برای من از این بزرگ روانشناس عالم این بود:
هرگز مگذار آگاهی از عیب هایت تو را بترساند
وقتی آزمون شما رو در شرایط سختی قرار داد و عیبتون رو فهمیدید به آقای قلم چی بد و بیراه نگید حتی به خودتون هم نگید به جاش بای خیلی خوشحال باشید که هنووووز فرصت جبران این خطا ها و عیب هاتون رو دارید و خدا رو شکر کنید که این مشکل تو خود کنکور براتون پیش نیومد
من دلم پره از دست خودم و اگه متن طولانی شد معذرت میخوام
من همیشه از دست خدا دلگیر بودم که من تو روزای مدرسه 10 ساعت درس میخوندم.تقریبا هیچ رتبه برتری همچین کاری نمیکرد . اون وقت من زمین خوردم و دوستانم که 7 ساعت هم به زور میخوندند قبول شدند همیشه شکایت میکردم
ولی لان افسوس میخورم
چون اصلا جای شکایتی نبود.من اگه 10 ساعت میخوندم قطعا یکی بوده 11 ساعت میخونده اصلا بودن اون فرد مهم نیست .مه این بود من به خودم افتخار میکردم و با افتخار همچین جمله ای میگفتم و الان میدونم خیلیا هستند که افسوس میخورند و از خدا فقط و فقط و فقط یه فرصت میخواند که بتونند برای هدفشون تلاش کنند و منمطمئنم اگه همچین فرصتی بهشون داده بشه
این افراد 10 ساعت که سهله حتی میتونند 19 ساعت در روز درس بخونند اون هم بدون کاهش کیفیت و بدوناینکه از سختی و کار زیاد ناله کنند
همین که فرصت داری برای ایندت تلاش کنی بزرگترین نعمته
هر وقت نا امید شدید فقط چند دقیقه به این فکر کنید که خیلیااا هستند که آرزون اینه برای آرزوهاشون فرصت تلاش داشتند.حالا تو فرصت داری
با این فرصت چیکار میکنی؟؟؟تصمیم با خودته و الحق که
هرچه کنی به خود کنی
گر همه نیک و بد کنی
با احترام : جوادhoonam در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
قبر...... : )
هر کسی بدی دید حلال کنه لطفا
از روی بچگی بوده : )
و من برای همه تون آرزو میکنم که تو بهترین شرایط خودتون باشید و هر رشته ای رو که به خاطرش درس خوندید از زندگی و تفریحتون زدید و از جان و دل خواهانش بودید رو بهش برسید
خدا یار و همراهتون در این مسیر سخت باشه
@Dr-Lila
@dr-yassi
@Dr-Bernosi
@dr-sobhan
Ayli
@Zohre-Nowrouzi
@M-an
iam
mohammadhassan
@mohandes
اگه کسی هم ناراحت شده و تگش نکردم. به بزرگی خودش ببخشه
التماس دعا
در آخر میگم که تا وقتی فرصت درس خوندن و تلاش برای اینده تون رو دارید دست از تلاش برندارید و بهتون میگم که دقیقا از اون لحظه ای که بدونید دیگه تلاشتون فایده نداره و حتی حق تلاش براش رو ندارید از اون لحظه یه حسی بهتون دست میده که غبطه میخورید به افرادی که فرصت تلاش ردن دارند.حتی من میگم که باید شکر کنید که خدا بهتون این فرصت رو داده که تلاش کنید
لطفا از شرایط سخت زندگی در سال کنکور ننالید.نالیدن خیلی زشته چون هستند افرادی که آرزو دارند فقط و فقط فرصت تلاش داشتند و اگه همچین فرصتی بهشون داده میشد مطمئنم که از جان و دل و 24 ساعته تلاش میکردند.ولی حیف که انسان ها بعد از اینکه نعمتی رو از دست دادند قدرش رو میدونند و چه زیبا گفت امام علی (ع) که
عبرت ها بسیار و عبرت گیرندگان کم هستند
و یادمه ایشون گفتند که
فرصت ها همچون ابر در گذر هستند(به خدا قسم راست گفته)
و بهترین جمله برای من از این بزرگ روانشناس عالم این بود:
هرگز مگذار آگاهی از عیب هایت تو را بترساند
وقتی آزمون شما رو در شرایط سختی قرار داد و عیبتون رو فهمیدید به آقای قلم چی بد و بیراه نگید حتی به خودتون هم نگید به جاش بای خیلی خوشحال باشید که هنووووز فرصت جبران این خطا ها و عیب هاتون رو دارید و خدا رو شکر کنید که این مشکل تو خود کنکور براتون پیش نیومد
من دلم پره از دست خودم و اگه متن طولانی شد معذرت میخوام
من همیشه از دست خدا دلگیر بودم که من تو روزای مدرسه 10 ساعت درس میخوندم.تقریبا هیچ رتبه برتری همچین کاری نمیکرد . اون وقت من زمین خوردم و دوستانم که 7 ساعت هم به زور میخوندند قبول شدند همیشه شکایت میکردم
ولی لان افسوس میخورم
چون اصلا جای شکایتی نبود.من اگه 10 ساعت میخوندم قطعا یکی بوده 11 ساعت میخونده اصلا بودن اون فرد مهم نیست .مه این بود من به خودم افتخار میکردم و با افتخار همچین جمله ای میگفتم و الان میدونم خیلیا هستند که افسوس میخورند و از خدا فقط و فقط و فقط یه فرصت میخواند که بتونند برای هدفشون تلاش کنند و منمطمئنم اگه همچین فرصتی بهشون داده بشه
این افراد 10 ساعت که سهله حتی میتونند 19 ساعت در روز درس بخونند اون هم بدون کاهش کیفیت و بدوناینکه از سختی و کار زیاد ناله کنند
همین که فرصت داری برای ایندت تلاش کنی بزرگترین نعمته
هر وقت نا امید شدید فقط چند دقیقه به این فکر کنید که خیلیااا هستند که آرزون اینه برای آرزوهاشون فرصت تلاش داشتند.حالا تو فرصت داری
با این فرصت چیکار میکنی؟؟؟تصمیم با خودته و الحق که
هرچه کنی به خود کنی
گر همه نیک و بد کنی
با احترام : جوادچرا اینقدر تند میری؟ پیاده شو باهم بریم
-
سلام به همه آلائی های عزیز...
دوستای گلم همه رشته و دانشگاه هدفتون رو اینجا بگین که ببینیم انشاالله سال بعد اینموقع کجائیم ،بعلاوه هم دانشگاهی ها و هم دانشکده ای هامونو بشناسیم...مرسیyeganeh_mk 25اردیبهشت 95
8اردیبهشت98
سال دیگه این موقع پشت کنکوری هستم
اما ی پشت کنکوری آماده ک قراره جز رتبه برترها باشهودوسال دیگه این موقع داشنجو سال اول رشته پزشکی دانشگاه تهران
آرزو طلب نمیکنم
آرزو را خواهم ساخت
با امید ب خدا و تکیه ب پشتکارم -
این پست پاک شده!
-
sheydadb37 در سال بعد این موقع کجائیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ گفته است:
دندونپزشکی دانشگاه اصفهان
باید بیخیالش بشم
sheydadb37 چرا؟؟
-
صد در صد تهرانم
-