هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
@پشمک2 اهوم ببین مثلا بیشتر ا.نا با فعال کردن کندایلین ب این مقام میرسن و فعال کردن چشم سوم
-
@پشمک2 اهوم ببین مثلا بیشتر ا.نا با فعال کردن کندایلین ب این مقام میرسن و فعال کردن چشم سوم
-
بیشترشون از علوم غریبه استفاده میکنن ک دین ما حرام کرده و با انجام تمکرینات خاصی میتونن با شیاطین ارتباط برقرار کنن
-
3فاطمه2 چشم سوم میخواستم باز کنم...گفته بود یه جا وسط پیشونی بین ابرو هاتو مالش بده..بعد چند روز دیدم درد میگیره گفتم ادامه ندم بهتره+_+
-
3فاطمه2 چشم سوم میخواستم باز کنم...گفته بود یه جا وسط پیشونی بین ابرو هاتو مالش بده..بعد چند روز دیدم درد میگیره گفتم ادامه ندم بهتره+_+
-
dlrm ب خاطر وجود شیطان. شیطون کارارو انجام میده اونم مث ما اختیار داره خدا تو کارش دخالت نمیکنه
-
-
تو دلم اینکه...
خسته شدم ازینکه هرروز همه ادما انرژی منفی میدن و مایوسن .
ینی هیچ روزی هیچ کسی حالش خوب نیس؟ حتی واسه ی دیقه؟
تو یه روز کسی نیس ک با ی جوک بخنده؟یا با ی چیز دیگه حس خوبی بهش دست بده؟
ناامیدی بیشتر رو بورسه انگار
اگه درون هر کسی کندو کاو کنی میبینی چقدر درد داره چقد ذهنش درگیره و خلاصه زندگی همه ادما پره ازین چقدر ها
اما با تکرارشون تعدادشون هم چندبرابر میشه
دلم میخواد اروم تر باشم و البته شاد تر...این روزا بهونه های شادی رو از خودم دریغ نمیکنم شماهم نکنید.حتی اندازه ی نخود..سعی میکنم لبخند بزنم حتی باحال بد حتی با دل داغون
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
@پشمک2 ب این راحتی فعال نمیشه با مالش اینا چاخانه من ب این مبحاث علاقه زیادی دارم فعال شدنش راحت نیست اصلا کلی تمیرن میخاد چشم سوم چاکرایی شیشم ماست
-
3فاطمه2 تمام حرکات یوگا بصورت چکیده تو نماز ما هس اونم ب صورت حرفه ای فوایدی داره ک اگه بگم ی کتاب میشه