زمان تست زنی
-
سلام دوستان
خسته نباشید
امیدوارم ک موفق باشید و بهترین روازی کنکوری تون رو سپری کنید
ب نظرشما برای درس زیست شناسی مبحث مبحث باید تست زد یا ن بعد از اتمام فصل؟
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها
ادمین -
romisa ممنونم عزیزم

-
سلام دوستان
خسته نباشید
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها
ادمین -
@MaryaM-_-Sh اول مبحث به مبحث بخون بعدش یه دوره کلی بعدشم تستارو قشنگ بحسابشون برس:face_with_stuck-out_tongue: (من اینجوریم)
-
@MaryaM-_-Sh اول مبحث به مبحث بخون بعدش یه دوره کلی بعدشم تستارو قشنگ بحسابشون برس:face_with_stuck-out_tongue: (من اینجوریم)
@amir-m79 ممنونم
-
سلام دوستان
خسته نباشید
ناظم
خیرین-کوچک-دریا-دل
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاء
حامیان-آلاء-آزمون-ها
ادمین@MaryaM-_-Sh
سلام .زیست شناسی تموم مباحث به هم مرتبطند و نمیشه مبحث مبحث پیش ببری چون یک فصل هر قسمتش با قسمتای دیگه در ارتباطه و دنبالهی اونه و بهتره بعد از اتمام فصل تست کار کنی و یا اگه میخوای مبحثی کار کنی به نظرم اینجوری تستای بالایی نمی تونی بزنی و بازدهیت خوب نمیشه .فصلو که تموم کردی بشین تست بزن .ولیرسعی کن بین خوندن مباحث فصل باهم فاصله ی زیادرنندازی چون مباحث از دستت در میره . -
@MaryaM-_-Sh
سلام .زیست شناسی تموم مباحث به هم مرتبطند و نمیشه مبحث مبحث پیش ببری چون یک فصل هر قسمتش با قسمتای دیگه در ارتباطه و دنبالهی اونه و بهتره بعد از اتمام فصل تست کار کنی و یا اگه میخوای مبحثی کار کنی به نظرم اینجوری تستای بالایی نمی تونی بزنی و بازدهیت خوب نمیشه .فصلو که تموم کردی بشین تست بزن .ولیرسعی کن بین خوندن مباحث فصل باهم فاصله ی زیادرنندازی چون مباحث از دستت در میره .faaa31 ممنونم ازشما
-
faaa31 ممنونم ازشما
@MaryaM-_-Sh
خواهش میکنم عزیزم
راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجهبندی قلمچی