-
سلامی گرم به اقای اقاجانی ودانش اموزان عزیز میبخشید ی سوال داشتم اگه فقط با کلاس های شما پیش بریم و تست بزنیم و کتاب را نخونیم مشکلی پیش میا ممنون میشم سریع تر پاسخ بدین یا علی
@پسری-تنها
خود استادم میگن ک کتابو بخونید
ببینید خیلی از سوالا از متن کتاب هست پس حیفه ک نخونید قطعا با دیدن فیلم شما روی متن مسلط نمیشید
من ازمون گزینه دو رو خودم تو خونه حساب کردم 40 درصد با متن کتاب حل میشد حالا هر چقدم شما فیلم ببینید بزام یادتون میره -
@پسری-تنها
خود استادم میگن ک کتابو بخونید
ببینید خیلی از سوالا از متن کتاب هست پس حیفه ک نخونید قطعا با دیدن فیلم شما روی متن مسلط نمیشید
من ازمون گزینه دو رو خودم تو خونه حساب کردم 40 درصد با متن کتاب حل میشد حالا هر چقدم شما فیلم ببینید بزام یادتون میرهسلام دوستان
میخواستم بدونم انرژی فعال سازی به مقدار فراورده ی تولیدی بستگی داره یا نه؟ -
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
NGU نه!ولی حتما باید برای شروع واکنش مفدار کافی از واکنش دهنده ها حضور داشته باشند
-
mstmsm
ممنون پس با این حساب به مقدار واکنش دهنده ها هم بستگی نداره ؟ -
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط ARTHUR انجام شده
NGU در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان
میخواستم بدونم انرژی فعال سازی به مقدار فراورده ی تولیدی بستگی داره یا نه؟سلام.
نه بستگی نداره. ولی برای شروع واکنش این انرژی باید تامین بشه تا واکنش استارت بخوره. از روی انرژی فعال سازی فقط میشه بگیم سرعت کدوم واکنش و در چه جهتی بیشتره. ( راستی ، در مورد نسبت سرعت ها هم از روی انرژی فعال سازی نمیشه نظر داد. مثلاً اگه انرژی فعال سازی یه واکنش نصف یه واکنش دیگه بود نمیشه گفت که سرعتش دو برابره.) -
سلام دوستان
میخواستم بدونم انرژی فعال سازی به مقدار فراورده ی تولیدی بستگی داره یا نه؟سلام.
نه بستگی نداره. ولی برای شروع واکنش این انرژی باید تامین بشه تا واکنش استارت بخوره. از روی انرژی فعال سازی فقط میشه بگیم سرعت کدوم واکنش و در چه جهتی بیشتره. ( راستی ، در مورد نسبت سرعت ها هم از روی انرژی فعال سازی نمیشه نظر داد. مثلاً اگه انرژی فعال سازی یه واکنش نصف یه واکنش دیگه بود نمیشه گفت که سرعتش دو برابره.)ARTHUR
ممنون -
mstmsm
ممنون پس با این حساب به مقدار واکنش دهنده ها هم بستگی نداره ؟؟
-
mstmsm
نوشتهشده در ۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهNGU در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mstmsm
نه دیگه به این هم بستگی نداره. یه مثال بزنی برای خودت متوجه میشی. مثلاً اگه 1 متر مکعب گاز شهری داشته باشی با یه کبریت میتونی کلش رو بسوزونی ، اگه 100 متر مکعب هم داشته باشی میتونی با همون یه کبریت بسوزونی.
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگه میشه جزوه ای رو که در کلاس تدریس میشه رو سایت قرار بدید.جز.ه نوشتن خیلی وقت میبره .ممنون از زحمات بی منتتون.
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام . کتاب استاد رو چجوری میشه تهیه کرد؟
-
سلام خدمت استاد گرامی ودوستان محترم خواهشمند م اگر می توانید سوال های را که فرستادم که مشکل داشتم برام حل کنید و با تشکر فراوان از استاد گرامی
......
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت استاد گرامی ودوستان محترم خواهشمند م اگر می توانید سوال های را که فرستادم که مشکل داشتم برام حل کنید و با تشکر فراوان از استاد گرامی
......
چراسوال که فرستادم کسی حل نمی کنه
خواهشمندم هستم از استاد بزرگوار بخواهید سوال هارو برایم حل کنند منمون زحمات فراوان استاد گرامی
-
پویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
......
چراسوال که فرستادم کسی حل نمی کنه
خواهشمندم هستم از استاد بزرگوار بخواهید سوال هارو برایم حل کنند منمون زحمات فراوان استاد گرامی
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۷:۲۸ آخرین ویرایش توسط sky daughter انجام شدهپویا تو همه ی این سوالا اشکال دارید؟
-
پویا تو همه ی این سوالا اشکال دارید؟
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsky daughter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sky daughter در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اره همه شو اشکال دارم می تونی برایم حل کنی یا نه
-
خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپویا در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نه خیر
استاد هنوز تعادلو تدریس نکردن
منم بلد نیستم -
اقایون عزیز استاد تعادل رو تدریس نمیدن؟شیمی 2 فیلماش تو سایت هس میتونیم بگیریم
-
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
soley.cr7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه این چه سوالیه
معلوم که درس میدن
یکم دندون بزارین رو جیگر میاد رو سایت -
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان یه سوال ازتون داشتم ... این فیلم ها با فیلم های سال 94-95 استاد خیلی فرق داره ؟؟؟
-
دوستان یه سوال ازتون داشتم ... این فیلم ها با فیلم های سال 94-95 استاد خیلی فرق داره ؟؟؟
نوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammad300
از نظر سطح تدریس نه
اما تو این فیلمای امسال زمان بیشتر صرفه جویی میشه -
سلام من فیلم جلسه اول و دوم با کیفیت متوسط دانلود کردم ولی وقتی فیلم توی دیجیتال می ذارم دقیقه های ۲۰ فیلم گیر می کنه و قطع میشه مشکل از دیجیتال یا از فیلم تور خدا جواب بدید
Farhad حتما از دیجیتاله چون مال من مشکل نداره
-
soley.cr7 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اخه این چه سوالیه
معلوم که درس میدن
یکم دندون بزارین رو جیگر میاد رو سایتدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم میدونی تعادل کی تدریس میشه؟مبحث بعدی تعادله؟