هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من بچه بودم عاشق شدم اسم طرف میلاد بود کلاس فک کنم سوم بودم
راسش عاشق در خونه شون شده بودم خیلی لاکچری بود😂وای خدا جقدر امشب خندیدم -
@Mr-MILAD وای خدا😂
-
مداد رنگی شب خوش
-
dlrm همیشه حرفاتون رو قبول داشتم وارم
اما یکم سخته عمل بهشون -
این پست پاک شده!
-
@Mr-MILAD هیچی یکم شاد شدم با حرفاتون امشب:-\
-
من بچه بودم عاشق شدم اسم طرف میلاد بود کلاس فک کنم سوم بودم
راسش عاشق در خونه شون شده بودم خیلی لاکچری بود😂وای خدا جقدر امشب خندیدم@MaryaM-_-Sh
منم عاشق دختر همسایمون شدم😑
-
dlrm سعی میکنم
ممنون مث همیشه با حرفات یکم ب اینده خوش بین تر میشم -

-
@MaryaM-_-Sh
منم عاشق دختر همسایمون شدم😑
doğurduğu oğul ن باو این بچگی بود😂😂
ایشاا. ک بهش برسی -
dlrm سعی میکنم
ممنون مث همیشه با حرفات یکم ب اینده خوش بین تر میشم -
مداد رنگی جدی میگی؟گوگل چی چیس؟
عاره خواستم مطمعن بشم اسم فرشته ها را نبرند روی زمین بزارن روی آدم ها...:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face:@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عاره خواستم مطمعن بشم اسم فرشته ها را نبرند روی زمین بزارن روی آدم ها...:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face:نه نترس ادما مقامشون از فرشته ها بیشتره اشرف مخلوقاتن نمیان از خودشون پایین تر اسم انتخاب کنن نترس
-
dlrm 💗🌷
-
@Mr-MILAD هیچی یکم شاد شدم با حرفاتون امشب:-\
-
@Mr-MILAD دمش گرم رامبد:-)
-
تنها چیزی ک اهمیتی نداشت
د
ل
م
ن
بود... -
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عاره خواستم مطمعن بشم اسم فرشته ها را نبرند روی زمین بزارن روی آدم ها...:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face:نه نترس ادما مقامشون از فرشته ها بیشتره اشرف مخلوقاتن نمیان از خودشون پایین تر اسم انتخاب کنن نترس
-
@Mr-MILAD در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: