هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@MaryaM-_-Sh خداروشکرکه این همه مصممی رفیق:)
خوشحال شدم:)
پس مطططمئن باش بااین روحیه قطعامیرسی بهش
#دیررسیدن به زنرسیدن..@UNIQUE7 ممنونم ازشما:-)
-
@Mr-MILAD وای خخخخ
منم مامانم چند روز پیش بهم گفت اینو
گفتم برم ازدواج کنم نمیدونم جرا نطرش عوض شد@MaryaM-_-Sh کلا این روزا حس و حال همه چیز هست جز ازدواج و این حرفا بخدا من حوصله خودم ندارم با خودم میجنگم به مرحله خوددرگیری رسیدم...فقط کسی منو نمیبره دیوونه خونه.وقتی بابام میگه هم سن تو بودم آبجیت 1سالش بود فکر میکنم عزراعیل داره سروکلش پیدا میشه...
-
@Mr-MILAD خخخخ
ایشالله...
اول شیرینی بزرگتراواجبه دیگه...
توداهات مااول بزرگتراشیرینی میدن.. -
@MaryaM-_-Sh کلا این روزا حس و حال همه چیز هست جز ازدواج و این حرفا بخدا من حوصله خودم ندارم با خودم میجنگم به مرحله خوددرگیری رسیدم...فقط کسی منو نمیبره دیوونه خونه.وقتی بابام میگه هم سن تو بودم آبجیت 1سالش بود فکر میکنم عزراعیل داره سروکلش پیدا میشه...
-
@MaryaM-_-Sh کلا این روزا حس و حال همه چیز هست جز ازدواج و این حرفا بخدا من حوصله خودم ندارم با خودم میجنگم به مرحله خوددرگیری رسیدم...فقط کسی منو نمیبره دیوونه خونه.وقتی بابام میگه هم سن تو بودم آبجیت 1سالش بود فکر میکنم عزراعیل داره سروکلش پیدا میشه...
@Mr-MILAD ایشاا.. اونم ب موقعش
هنوز وقت خیلی زیاده -
@Mr-MILAD نگران نباشیدباو..
من تازه دارم ازدیوونه خونه میام...
اونقدشلوغ بودکه نگیناااا
این روزاهمه دیوون.. -
@UNIQUE7 من پیر شدم نوه عزیز من بازنشسته کنکورم شما اول جوونیتونه جوانان کنکور را دریابید...
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
موفقیت ک سن وسال نمیشناسه:-\
-
@Mr-MILAD ایشاا.. اونم ب موقعش
هنوز وقت خیلی زیاده -
موفقیت ک سن وسال نمیشناسه:-\
-
@MaryaM-_-Sh کو حال و حوصله
13بدر صدای گریه نوه عموم میومد خواستم خفش کنم...
متاهلهای فامیل مثل بیسیمچیا داعم همو دو صدا میزدند از سر درد تا ظهر بیشتر دووم نیاوردم...@Mr-MILAD وای منم از گریه بچه بدم میاد
خوبه ی نفر هوای دلت داشته باشه وکنارت باشه -
چقدر بارون شدید هس
فردا سیل نیاد دوباره -
چقدر بارون شدید هس
فردا سیل نیاد دوباره -
@UNIQUE7 شیراز