هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Mr-MILAD همیشه چون قیافه خوبی داشتم میگفتم شوهرم یا عشقم باید بچه پولدار وخیلی خوشگل باشه
اما خودم عاشق کسی شدم ک وضع کالی متوسط و ی پسر کاملا ساده بود شدم
و دقیقا اون هیچ حسی بهم نداشت:-\ -
@MaryaM-_-Sh من وقتی تو آینه خودمو میبینم فکر میکنم بچه 10سالم...بعد میگن اعتماد به نفس...از لحاظ جثه قیافه وزن فقط قد دارم فراوون.
@Mr-MILAD مرد باید قدبلند باشه
خوبه ک:-\ مشکلات سخت تری هس ک تجربه نکردیم هنوزاقا -
@UNIQUE7 شوخی کردم
حودمم ازاین پسرایی ک دسشون تو جیب باباشون بدم میاد
واقعا نمیشه بهشون تکیه کرد -
@MaryaM-_-Sh اهوم...
موندم دختره چجوری رفته بهش...
تازه اون یکی پسردائیم هم 1ماه پیش نامزدکردباباش 500میلیون بلاعوض سرمایه ریخ پاش....
کلاپسردایی هام مفت خورن..@UNIQUE7 عجب پسر دایی هایی وباباهایی
-
@MaryaM-_-Sh اهوم...
موندم دختره چجوری رفته بهش...
تازه اون یکی پسردائیم هم 1ماه پیش نامزدکردباباش 500میلیون بلاعوض سرمایه ریخ پاش....
کلاپسردایی هام مفت خورن.. -
@MaryaM-_-Sh اونایی ام که دستشون توی جیب خودشونه جیبشون خالیه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
پس بین بد و بدتر بد را باید انتخاب کرد@Mr-MILAD وای خدا خخخ خیلی قشنگ حرف میزنیدشما
-
@UNIQUE7 داییت کجاس ترورش کنم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@Mr-MILAD منم هستم
-
@UNIQUE7 داییت کجاس ترورش کنم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@UNIQUE7 عجب پسر دایی هایی وباباهایی
-
@UNIQUE7 اره:-\
-
@Mr-MILAD وای خدا خخخ خیلی قشنگ حرف میزنیدشما
-
@Mr-MILAD عزیزی
-
پول خوبه اما گاهی نمیتونه کاری کنه
دل غمگین منو هیج پولی نمیتونه درمان کنه
مریضی برادرم و.... -
@Mr-MILAD واقعامتاسفم:((
ایشالله خوب شن
توکلتون به خداباشه...باتلاش میشه هرچیزیوبدست آورد.
توکل برخدا@UNIQUE7 خانوم دکتر خودتون میدونید عصب ترمیم نمیشه تو بچگی اینطور شد و بابام باهاش ازدواج کرد وقتی واست حسرت بشه یه بار دستپخت مادرتو بچشی یه بار مادرت واست لباساتو بشوره نمیدونم متوجه میشی یانه
میگن مرد احساسی نباشه ولی سنگ هم نیستم انقدر تمرین کردم جلو مامانم خودمو شاد بگیرم عادتم شده فقط تنها میشم میزنم گریه و همش فرار میکنم توی بارن تا گریه معلوم نشه
-
@MaryaM-_-Sh
تابوده همین بوده...
همیشه زن ومردخوشگل وزشت نصیب هم میشن://
ینی استثنانداره...البته اغلب..
نمیدونم چرااین حالتی میشه؟@UNIQUE7 وووی یعنی شوهرم زشته!
البته شاید خوشگل نباشم نمیدونم