هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@UNIQUE7 بله موافقم:-)
-
من آخرین حرفمو میزنم ودیگه بحث نمیکنم
گاهی اوقات مشکلات زندگی بقیه حتی برای ما مشکل حساب نمیشه
گاهی مشکلی حتی با میلیارد ها پول حل نمیشه
مشکل هس تو زندگی همه اما فقط صورت قضیه متفاوته
هر پزشکی ک همه زندگیش فراهم نبوده ک بشه پزشک
هر ادم خوشحالی ک زندگیش بدون غم نبوده ک بشه خوشحال
اونی شاد وموفق هس ک این مشکلات رو بپذیرع و برای حل ائن تمام تلاشش کنه -
@UNIQUE7
-
-
کسی رومیشناسم که توی طویله درس خونده ورتبه شده
وزندگیش ازاین روبه اون روشده...
دولت بورسیش کرده والان خارج کشوره...
به قول یکی ازاستادام کسی که ادکلن تنش همیشه بوی عرق بوده الان برندادکلن هاشوماهاتوی خوابم نمیتونیم ببینیم... -
@Mr-MILAD گفتم ک پارسال امیدمو از. دس دادم
اما دیدم نمیشه -
@Mr-MILAD گفتم ک پارسال امیدمو از. دس دادم
اما دیدم نمیشه -
شاید مسخره باشه
اما آرزوم اینه سالم باشم وبتونم درس بخونم
عصری داشتم ب پارسال این موقع فک میکردم وگریه میکردم ک خدایا من خسته شدم دیگه بسه -
@Mr-MILAD ن بپرس
-
@Mr-MILAD منم یه مدت حال الان شماروداشتم....
باورتون میشه؟به خداقسم زل میزدم به دیوارازصبح تاشب وفقط فکروخیال بدبختی هام وفقط گریه میکردم تواین وضعیت...
واااااااقعاتاحدجنون گاهی اوقات پیش میرم...
ولی..
دیدم بااین کارای احمقانه هیچ کاری ازپیش برده نمیشه....
فقط دارم به بدبختی خودم افزوده میکنم....
شمابایدخودتون حس وحال خودتون روبامنطق خودتون عوض وعالی کنید. -
بعضی وقتا فکر میکنیم درست ترین کارو میکنیم ولی چند دقیقه بعد حس میکنیم اشتباه ترین کار عمرمونو انجام دادیم. خیییلی حس بدیه
پ.ن: خدا خودت به خیر بگذرون. ممنون که میبینی
marylb زیاد ب حست توجه نکن
عقل بهتر میتونه کمکت کنه -
شاید مسخره باشه
اما آرزوم اینه سالم باشم وبتونم درس بخونم
عصری داشتم ب پارسال این موقع فک میکردم وگریه میکردم ک خدایا من خسته شدم دیگه بسه -
@UNIQUE7 اره واقعا
-
@Mr-MILAD ن بپرس
@MaryaM-_-Sh یه نفری به شما قول بده که اگه پزشکی بیاری پات وامیسه تا تموم کنی درسو و مطب بزنی و اون موقع اگه خواستی ازدواج کنی ولی هنوز فرصت تموم نشده بره ازدواجشو بکنه با کسی که تو با اون طرف مشکل داشتی و یک ماه بعد یه شوک دیگه که مریضی داری که تا30سالگی زنده ای اونموقع امید داری به درس؟
-
@MaryaM-_-Sh یه نفری به شما قول بده که اگه پزشکی بیاری پات وامیسه تا تموم کنی درسو و مطب بزنی و اون موقع اگه خواستی ازدواج کنی ولی هنوز فرصت تموم نشده بره ازدواجشو بکنه با کسی که تو با اون طرف مشکل داشتی و یک ماه بعد یه شوک دیگه که مریضی داری که تا30سالگی زنده ای اونموقع امید داری به درس؟
@Mr-MILAD اون ک ازدواج کرده هیچ
این روزا خیانت شده عادی
اما اون شوک رو ن -
@Mr-MILAD عمر دس خداس:-)