هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
یه کتاب واسه حفظیات شیمی نظام قدیم .... بجز لقمه کتاب دیگه ایی میشناسی ؟؟؟؟ رتبه-های-انجمن-آلاء همیار دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء
-
fatemehahmadi اسم مکان و زمان از ثلاثی مزید هم وزن اسم مفعول ثلاثی مزیده بعدش آقای ناصح زاده گفتن هر اسمی ک با مـُ شروع بشه مشتق محسوب میشه الان ما باید کلمه ای مثل مُنتهَی رو ک وزنش اسم مفعوله مشتق بگیریم یا فقط اسم مکان زمان؟
7_ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
fatemehahmadi اسم مکان و زمان از ثلاثی مزید هم وزن اسم مفعول ثلاثی مزیده بعدش آقای ناصح زاده گفتن هر اسمی ک با مـُ شروع بشه مشتق محسوب میشه الان ما باید کلمه ای مثل مُنتهَی رو ک وزنش اسم مفعوله مشتق بگیریم یا فقط اسم مکان زمان؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
@zedtwo -
@MaryaM-_-Sh در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
Brilliant سلام پی دی اف این برگه رو دارید لینک زیر باز نمیکنه
من نیازش دارمسلام
فقط همون مورد نیازته؟ -
هر اسمی که با مُـ شروع بشه به جز وزن مُفاعلة و مُفاعاة (مکافاة، مدافعة و...) که مصدر و جامدن، مشتقه.
مشتق ها شامل اسم فاعل و مفعول و صفت مشبهه و اسم تفضیل و مبالغه و زمان و مکانه.
پس منتهی هم اسم زمانه هم مشقه. -
@MaryaM-_-Sh در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
Brilliant سلام پی دی اف این برگه رو دارید لینک زیر باز نمیکنه
من نیازش دارمسلام
فقط همون مورد نیازته؟dlrm اره اینو خیلی دوس دارم
خودم بلد نیسم میخوام ببرم برام درسش کنن دیگه -
dlrm اره اینو خیلی دوس دارم
خودم بلد نیسم میخوام ببرم برام درسش کنن دیگه -
@M-an در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
شاید به دردتون بخوره:)
اسم درسهارو هر درسی که خواستین بخونین بنویسین
کادر پایین هم فوق برنامه و جمع ساعت و تست و چیزایی که مدنظرتونه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ادمین
ویرایش: کیفیتش اومد پایین
این لینک فایلویرایش2:
اینم لینک اون پایینی@MaryaM-_-Sh ببین
-
@M-an در کاغذهای برنامه ریزی گفته است:
شاید به دردتون بخوره:)
اسم درسهارو هر درسی که خواستین بخونین بنویسین
کادر پایین هم فوق برنامه و جمع ساعت و تست و چیزایی که مدنظرتونه
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ادمین
ویرایش: کیفیتش اومد پایین
این لینک فایلویرایش2:
اینم لینک اون پایینی@MaryaM-_-Sh ببین
dlrm ممنون خیلی ناز بودن
-
یقینن میشه با سه ماه درس خوندن پرشکی قبول شد!
-
هر اسمی که با مُـ شروع بشه به جز وزن مُفاعلة و مُفاعاة (مکافاة، مدافعة و...) که مصدر و جامدن، مشتقه.
مشتق ها شامل اسم فاعل و مفعول و صفت مشبهه و اسم تفضیل و مبالغه و زمان و مکانه.
پس منتهی هم اسم زمانه هم مشقه. -
@zedtwo خب هر اسم مکان زمانی مشتق نیست اسمی ک با ًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًًً مـَ شروع بشه و معنی مکان زمانی هم بده ولی منتهی فقط معنی مکان داره
7_ftm عزیزم با توجه به شرایط جمله باید تشخیص بدیم ک معنی زمان داره یا مکان. این الان هردوش میشه هم از لحاظ زمانی هم مکانی
اسم زمان و مکان:
اسم زمان بر زمان وقوع کار و اسم مکان بر مکان وقوع کار دلالت دارد.
طرز ساخت اسم زمان و مکان:
الف) در ثلاثی مجرّد:
دارای سه وزن است: مَفعَل – مَفعِل – مَفعَلَة
مانند: مَشهَد – مَجلِس – مَزرَعَة
معنا = زمان یا مکان شهادت – زمان یا مکان نشستن – زمان یا مکان کشاورزیمثلا مجلس رو شاید اصلا به ذهنمون نرسه که میتونه اسم زمان باشه ولی تو بعضی جمله ها هست.
کلا این اسما مشترکن بیشترشون. به نظر منم منتهی هم مکانه و هم زمان و مشتق هم هست. هر اسمی که جزء مشتقات نباشه جامده. خب این توی مشتقها هست پس مشتقه!
حالا از دوستان دیگه بپرس بازم -
7_ftm عزیزم با توجه به شرایط جمله باید تشخیص بدیم ک معنی زمان داره یا مکان. این الان هردوش میشه هم از لحاظ زمانی هم مکانی
اسم زمان و مکان:
اسم زمان بر زمان وقوع کار و اسم مکان بر مکان وقوع کار دلالت دارد.
طرز ساخت اسم زمان و مکان:
الف) در ثلاثی مجرّد:
دارای سه وزن است: مَفعَل – مَفعِل – مَفعَلَة
مانند: مَشهَد – مَجلِس – مَزرَعَة
معنا = زمان یا مکان شهادت – زمان یا مکان نشستن – زمان یا مکان کشاورزیمثلا مجلس رو شاید اصلا به ذهنمون نرسه که میتونه اسم زمان باشه ولی تو بعضی جمله ها هست.
کلا این اسما مشترکن بیشترشون. به نظر منم منتهی هم مکانه و هم زمان و مشتق هم هست. هر اسمی که جزء مشتقات نباشه جامده. خب این توی مشتقها هست پس مشتقه!
حالا از دوستان دیگه بپرس بازم -
@zedtwo ن ببین متوجه میشم چی میگی منظورم اینه که چون با مـُ شروع میشه مشتق محسوب میشه؟ ینی اسم مفعولیه ک معنی مکانی یا زمانی داره
-
7_ftm آره دیگه تو پست اول گفتم با مُـ شروع بشه (مفاعلة و مفاعاة هم نباشه) مشتقه
(کلا مفعول مزیداین ترکیبو داره: مُـ ... ـَــ یا مُـ ... ا مثل مُحمَد یا مُراد )