هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

:joy:حالا میگم مگه کشف حجاب ازاده که این مدل موهارو رو بازار و مدرسه و .... میزنن؟!
-
@M-an
%(#e87ee6)[زلف تو] %(#d158cf)[مرا] %(#ad2fab)[بند دل] %(#8c158a)[و] %(#660064)[غارت جان] %(#4d1c4c)[کرد] :cherry_blossom: :rainbow:
سلام خانوم مدیر:)
خوبین؟dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
%(#e87ee6)[زلف تو] %(#d158cf)[مرا] %(#ad2fab)[بند دل] %(#8c158a)[و] %(#660064)[غارت جان] %(#4d1c4c)[کرد] :cherry_blossom: :rainbow:
خوبین؟😃😃
سلااام
خوبم عالی
تو خوبی؟ چه خبرا؟ -
@M-an
اینو ندیده بودم...شرمنده:)
تازه فکر میکردم از دستم ناراحتین جوابمو نمیدین و اینا امروز داشتم میومدم بپرسم چیکار کردم:grinning_face: سر همین چیزای کوچیک زودقضاوت می کنیم و اینا دیگه:)) هعی
خداروشکر منم خوبم:):heart:
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
اینو ندیده بودم...شرمنده:)
تازه فکر میکردم از دستم ناراحتین جوابمو نمیدین و اینا امروز داشتم میومدم بپرسم چیکار کردم:grinning_face: سر همین چیزای کوچیک زودقضاوت می کنیم و اینا دیگه:)) هعی
خداروشکر منم خوبم:):heart:
دشمنت
الهی خب پیش میاد برای همه اشکال نداره
خوبه که خوبی :) -
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@M-an
خوبین؟😃😃
سلااام
خوبم عالی
تو خوبی؟ چه خبرا؟@M-an
منم خیلییی خوبم خداروشکر:face_with_tears_of_joy:
جاتون خالی الان یهو یه آهنگ پلی شد از لیلا فروهر به اسم جونی جونوم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اصلا نمیگم هیچی:rolling_on_the_floor_laughing:
خبرم که خبر سلامتی
عیدتونم مبارک
چقدم ولادته این روزا
ماکه همیشه توی حرم امام رضا جان یادتون میوفتیم شمام واسه کل آلاییا دعا کنین -
@M-an
منم خیلییی خوبم خداروشکر:face_with_tears_of_joy:
جاتون خالی الان یهو یه آهنگ پلی شد از لیلا فروهر به اسم جونی جونوم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اصلا نمیگم هیچی:rolling_on_the_floor_laughing:
خبرم که خبر سلامتی
عیدتونم مبارک
چقدم ولادته این روزا
ماکه همیشه توی حرم امام رضا جان یادتون میوفتیم شمام واسه کل آلاییا دعا کنین -
dlrm
آهنگ قدیمی 😂😂آره عیدو ولادته
ممنون عید تو هم مبارک
چه خوب ممنون که دعا می کنی 😃😃🌹🌹
حتما منم این کار رو می کنم -
تو دلم اینکه...
بعد از ی هفته پرکار و سخت دلم ی کوچولو استراحت میخواد. با اینکه اتفاق ناجور هم افتاد ی چن تا ولی
پرقدرت میگم ک خوب حالم...ارومم و ته قلبم ی حس خوبی دارم ک قلقلکم میده واسه لبخند زدن واسه خندیدن
دعا میکنم همه کنکوریای امسال قدیم و جدید اروم بشن ارامش پیدا کنن البته ک قبل کنکور باشه بهتره فک کنم ولی خب..اگه بعد کنکور باشه می ارزه ب استرس حالاش ...برای همه کنکوریای امسال جدید و قدیم ارزوی یک ارامش بعد از کنکور دارم..:slightly_smiling_face: -
وقتی که می فهمم، دلتنگ تر می شم:)
چه قدر هوا عالیه :sun: :cloud: :rainbow: ادم اصا نمی تونه حالش بد باشه تو همچین روزه خوبی:smiling_face_with_heart-eyes: :blue_heart:
#یه حس خوب -
سلام:-)
-
سلام:-)
@MaryaM-_-Sh
سلام
باشه