یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات
-
DR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@پروفسور
نهههه مگه بیکارررمالان نیستی داری بحث میکنی :joy:
@پروفسور
چت باکس پرفوسور
-
@Phenomenon
هههه حالا وایسام تا سال دیگه؟؟ولی دید ک من دلیل اوردم برای حرفم همین امسالم نتیجه هاشو دیدن
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندنDR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
هههه حالا وایسام تا سال دیگه؟؟ولی دید ک من دلیل اوردم برای حرفم همین امسالم نتیجه هاشو دیدن
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندنببین...هرموقع مدرستون..15 پزشکی دانشگاه تهران رو اورد که همشون ادبیات رو بالا 80 زدن...اون موقع بلند شو بیا خودتو سر یه کتاب بکش :smirk:
-
@پروفسور
چت باکس پرفوسور
-
DR.PeRshIA در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
@Phenomenon
اینو همه ی عالم میدونن ک قرابت فقط با تسته ک اوکی میشه نه با خووندنببین...هرموقع مدرستون..15 پزشکی دانشگاه تهران رو اورد که همشون ادبیات رو بالا 80 زدن...اون موقع بلند شو بیا خودتو سر یه کتاب بکش :smirk:
@Phenomenon
سه تاشون تهران پزشکی بودن
دوتاشون دارو شهید بهشتی
یکی هم داندان کرمان
بقیه تعران نبودن
شیراز و اصفهان و شهرای دیگه -
@Phenomenon
سه تاشون تهران پزشکی بودن
دوتاشون دارو شهید بهشتی
یکی هم داندان کرمان
بقیه تعران نبودن
شیراز و اصفهان و شهرای دیگهDR.PeRshIA کارنامه همشون رو بفرست...اونوقت منم برات امار میفرستم
-
DR.PeRshIA کارنامه همشون رو بفرست...اونوقت منم برات امار میفرستم
@Phenomenon در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
منم برنده رو اعلام میکنم :joy:
http://forum.alaatv.com/plugins/nodebb-plugin-emoji-apple/static/images/joy.png -
@Phenomenon
برو سایت قلم چی رفسنجان
پزشکیاشو ببین من خودم بیشتریاش بچه های علامه حلی و فرزانگان هستن
علامه حلی هارو خودم پرسیدم فرزانگانم مامانم مدیره اونجا از بچه هاشون پرسیده ببینی تماما کارنامه ها هست -
@Phenomenon
برو سایت قلم چی رفسنجان
پزشکیاشو ببین من خودم بیشتریاش بچه های علامه حلی و فرزانگان هستن
علامه حلی هارو خودم پرسیدم فرزانگانم مامانم مدیره اونجا از بچه هاشون پرسیده ببینی تماما کارنامه ها هستDR.PeRshIA باوش
-
فااطمه
نمیدونم متاسفانه بعضیه ها میخان بگن نظر خودشون فقط پیله شدن ک چرا شما میگی هامون سبطی خوب نبست:expressionless: -
فااطمه
نمیدونم متاسفانه بعضیه ها میخان بگن نظر خودشون فقط پیله شدن ک چرا شما میگی هامون سبطی خوب نبست:expressionless:DR.PeRshIA من چیکار به شما دارم...مسملن وقتی شما داری نظر اشتباه خودت رو به دیگران تحمیل میکنی..مسلمن یه نفر باید بیاد توجیهت کنه دیگ :|
-
فااطمه در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
سلام چه خبره ؟بحث سره چییه؟
سلام جای نگرانی نیست من اینجام :sunglasses:
دعوا شه خودم جداشون میکنم :joy:@پروفسور در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
دعوا شه خودم جداشون میکنم :joy:مگه بین 2تا آدم عاقل دعوایی هم میشه ؟؟منظورم این بود بحث سره چی هست ؟
-
DR.PeRshIA من چیکار به شما دارم...مسملن وقتی شما داری نظر اشتباه خودت رو به دیگران تحمیل میکنی..مسلمن یه نفر باید بیاد توجیهت کنه دیگ :|
@Phenomenon
من تحمیل کردم؟؟؟
پیشنهاد میدم ی بار دیگه بری بخونی حتما پیام های منو -
@Phenomenon
من تحمیل کردم؟؟؟
پیشنهاد میدم ی بار دیگه بری بخونی حتما پیام های منوDR.PeRshIA چ تحمیل میکنی...چ داری پیشنهاد میدی..چ داری نظر میدی...
مهم این که همش اشتباهه -
@پروفسور در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
دعوا شه خودم جداشون میکنم :joy:مگه بین 2تا آدم عاقل دعوایی هم میشه ؟؟منظورم این بود بحث سره چی هست ؟
-
ترنم در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
فااطمه
هر چن روز یه بار یه موج داریم اینجامن هرجا نظر میدم ایشون سریع میاد یه نظر برخلافش میده..برو تاپیک لغات انگلیسی رو بخون
-
DR.PeRshIA چ تحمیل میکنی...چ داری پیشنهاد میدی..چ داری نظر میدی...
مهم این که همش اشتباهه@Phenomenon
دلیل بیار ک اشتباهه
اینکه چون تو سبطی میخونی دلیلی نیست ک همه برن اونو بخوننن -
ترنم در یک سوال مشاوره ای برای درس ادبیات گفته است:
فااطمه
هر چن روز یه بار یه موج داریم اینجامن هرجا نظر میدم ایشون سریع میاد یه نظر برخلافش میده..برو تاپیک لغات انگلیسی رو بخون
@Phenomenon
اولین نفر خوبه من نظر دادم تو اومدی گفتی نهو فلان