سوال قرابت
-
@zedtwo
خخ اینا که میان جواب میگن میرن فک میکنم فک میکنن پاسخ نامه ندارم -
@zedtwo
خخ اینا که میان جواب میگن میرن فک میکنم فک میکنن پاسخ نامه ندارمAMIR_HOSSEIN1378
وقتی پاسخ نامه داری دیگ چرا میزاری
وقتی پاسخ نامه داری بعد میزاری ینی ما فقط جوابو بگیم بریم -
@zedtwo ناموصا زیاده حس تایپ نیس
161 گزینه یک و بیت صورت سوال جفتشون ب فدا کردن داده ها در ره معشوق میگه از پای خمت یکسر به حوض کوثر اندازیم
162 ک مفهوم صورت سوالو گزینه یکو دو سه کلا عامل ندیدن روی معشوق خود شاعر
ولی چهار اینطوری نیس
مهم جواب دادن صحیحه دیگ تحلیل میخواید چیکارesrapheel
161 یک نمیشه 2 میشه همین دیگه بدون تحلیل جواب میدی -
AMIR_HOSSEIN1378
وقتی پاسخ نامه داری دیگ چرا میزاری
وقتی پاسخ نامه داری بعد میزاری ینی ما فقط جوابو بگیم بریمesrapheel در سوال قرابت گفته است:
خ نامه داری بعد میزاری ینی ما فقط جوابو بگیم بریم
خوب همشه که قرار نیس پاسخ نامه دقیق بیت توضیح بده! یه مفهموم کلی میگه ممکنه از 100درصد 5 درصدش یکم مفهمومش سخت برداشت بشه مثل همون استفهام انکاری ها!!
قرابت این نیس که جواب حفظ کنی باید تک تکشو. تحلیل کرد با دلایل
وگرنه جواب ک خود کتاب داره -
esrapheel
161 یک نمیشه 2 میشه همین دیگه بدون تحلیل جواب میدیAMIR_HOSSEIN1378 کنکور سوال استاندارد میاد
-
AMIR_HOSSEIN1378 کنکور سوال استاندارد میاد
-
esrapheel در سوال قرابت گفته است:
خ نامه داری بعد میزاری ینی ما فقط جوابو بگیم بریم
خوب همشه که قرار نیس پاسخ نامه دقیق بیت توضیح بده! یه مفهموم کلی میگه ممکنه از 100درصد 5 درصدش یکم مفهمومش سخت برداشت بشه مثل همون استفهام انکاری ها!!
قرابت این نیس که جواب حفظ کنی باید تک تکشو. تحلیل کرد با دلایل
وگرنه جواب ک خود کتاب دارهAMIR_HOSSEIN1378 قرابت بخوایم حفظ کنی اصا چیزی وجود نداره ک حفظ کنی چون خارج کتابه معمولا
-
AMIR_HOSSEIN1378 معلومه سوال آزمونه
-
AMIR_HOSSEIN1378 قرابت بخوایم حفظ کنی اصا چیزی وجود نداره ک حفظ کنی چون خارج کتابه معمولا
esrapheel
خب دیگه حفظ چیه باید مفهموم بگیری
برای این گذاشتم بچه ها تحلیل کنند!مرسی -
AMIR_HOSSEIN1378 معلومه سوال آزمونه
-
-
esrapheel
بله ولی به قول شما الان قرابت خارج از کتابه و مفهموم این بیتم بین عمومی و اخ مشترکه فک کنم
-
esrapheel
بله ولی به قول شما الان قرابت خارج از کتابه و مفهموم این بیتم بین عمومی و اخ مشترکه فک کنم
AMIR_HOSSEIN1378 اختصاصی انسانی بیاد عمومی تجربی؟!
-
162: صورت سوال میگه که غبارتن(وجود خاکی و مادی) حجاب و مانع رسیدن ب درک حقیقت میشه. خوش آن دمی ک از روحم(چهره ی جان) این وجود خاکی رو جدا کنم :| ینی تعلقات مادیو رها کنم
گ1 : جمال یار پوشش و حجابی نداره از این مادیات جدا شو تا ببینی این جمالو
گ2: اینم میگه تو توی همه چیز تجلی کردی ینی همه چیز توئه! منو از این منِ مادی جدا کن تا تورو تو همه چی ببینم
گ3: اینم میگه که ما خودمون مانع خودمونیم برای دیدن تو وگرنه که تو دربرابر مایی
گ4: خب این جوابهبا رد گزینه میرسیم.معنیشم نمیدونم
چون اندازه شعاعو نداریم نمیتونیم جوابو به دس بیاریم
-
AMIR_HOSSEIN1378 اختصاصی انسانی بیاد عمومی تجربی؟!
esrapheel نمیگم میاد
میگم بعضی مفاهیم مشترکه..
بیخال ممنون درکل -
AMIR_HOSSEIN1378 س161: دقیقا منم گزینه 3 برام خیلی سخت بود
هم 2 هم3 درست خوندنش مهمه
گزینه2 میگه که: کجا عاشقان در قیامت به جای اینکه دنبال لب لعل تو باشن دنبال حوض کوثر میگردن :|
ینی تو بهشت هم دنبال همون معشوقن
گزینه 3 خیلیییی سخته انصافا :| میگه که در هر محفل، بهشیتیرویِ من(معشوقی ک قیافش بهشتیه) کجا منزل گیرد (خسته نباشم با این معنی کردنم
) مصراع بعدیشو تو این رونما موندم
منظورش اینه که از بس خوشگله این معشوقش از نگهبان بهشت، بهشت رو به عنوان هدیه(رونما) بگیره :|@zedtwo در سوال قرابت گفته است:
که در هر محفل، بهشیتیرویِ من
مرسی با همین معنی کردن هم مفاهیم دقیق در اوردن
قدرت معناییتون خوبه
یه سوال من سه ما پیش حدود 400 تا تست زدم اونم تازه ادبیات چهارم تموم کردم! بنظرتون کتاب دوم و سوم ادبیات تستاشو بزنم ایا لازمه قرابت اقای سبطی بخونم؟ چون وقتی میخواستم بخونمش گفتن دیره فقط تست
و تست هم نتیجه های خوبی گرفتم تا الان -
@zedtwo در سوال قرابت گفته است:
که در هر محفل، بهشیتیرویِ من
مرسی با همین معنی کردن هم مفاهیم دقیق در اوردن
قدرت معناییتون خوبه
یه سوال من سه ما پیش حدود 400 تا تست زدم اونم تازه ادبیات چهارم تموم کردم! بنظرتون کتاب دوم و سوم ادبیات تستاشو بزنم ایا لازمه قرابت اقای سبطی بخونم؟ چون وقتی میخواستم بخونمش گفتن دیره فقط تست
و تست هم نتیجه های خوبی گرفتم تا الانAMIR_HOSSEIN1378 خواهش
ولی واسه گزینه3 س161 این معنی برازنده ترهوقتی نگهبان بهشت به معشوقه زیبای من بهشت رو هدیه میده ، در یک مجلس یا مهمانی چه مکانی مناسب و برازنده معشوقه منه؟هیچ مکانی. بهشت فقط
همون استفهام انکاری بی تربیتی ک همش اذیت میکنه:/
والا من خیلی اطلاعات ادبیم خوب نبود اول. تاثیر فصل1و2 کتاب ایشون بود. خوندن بعضی بیتا یا درک بعضی مفهوما لازمه ک اطلاعاتمون یه ذره بالا باشه. من که زودتموم کردم کتابشونو. چون چیز سختی نداره و خیلیم جذابه. اگه هم تست بزنین هم حداقل فصل1و2 رو بخونین خیلی خوب میشه. ولی خب اگه خوب بلدین همون تست کارکنین فقط.
-
AMIR_HOSSEIN1378 خواهش
ولی واسه گزینه3 س161 این معنی برازنده ترهوقتی نگهبان بهشت به معشوقه زیبای من بهشت رو هدیه میده ، در یک مجلس یا مهمانی چه مکانی مناسب و برازنده معشوقه منه؟هیچ مکانی. بهشت فقط
همون استفهام انکاری بی تربیتی ک همش اذیت میکنه:/
والا من خیلی اطلاعات ادبیم خوب نبود اول. تاثیر فصل1و2 کتاب ایشون بود. خوندن بعضی بیتا یا درک بعضی مفهوما لازمه ک اطلاعاتمون یه ذره بالا باشه. من که زودتموم کردم کتابشونو. چون چیز سختی نداره و خیلیم جذابه. اگه هم تست بزنین هم حداقل فصل1و2 رو بخونین خیلی خوب میشه. ولی خب اگه خوب بلدین همون تست کارکنین فقط.
@zedtwo مرسی
اره منم خوندم اون فصلاشو
ولی مفهموماش نخوندم
تست بزنم بهترهه یا مفهمومم بخونم؟ با تست جوابای خوبی گرفتم هم -
@zedtwo مرسی
اره منم خوندم اون فصلاشو
ولی مفهموماش نخوندم
تست بزنم بهترهه یا مفهمومم بخونم؟ با تست جوابای خوبی گرفتم همAMIR_HOSSEIN1378 اگه بلدین و فصلای اولو خوندین که همون تست بزنین.
برا اینکه حالا مفاهیمم براتون یه مروری بشه اگه خواستین فقط تیترا و یکی دوتا مثال از هرکدومو بخونین.
اگه سطحتون خوبه که همون تست بزنین.خودتون بهتر میدونین