هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
بهاره در اعتراف میکنم که....
گفته است:
اعتراف میکنم
مقابل یه نفر کم آوردم که مثلا به معنای واقعی کلمه خودمم احساس کردم کم آوردم
گفتم ببین اعصابم به هم ریخت جمع کن برو
بنده خدا
هنوز عذاب وجدانشو دارمبهاره باید دوباره اعتراف کنی بزرگترین اشتباه زندگیت گفتن این بود
-
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بر ذهن منحرف لعنت
انحراف یه امر نسبیه باید ذکر کنی درجه ذهن شما چنده ببینیم ما نسبت بهش انحراف داریم یا نه
یعنی یه منحرف یه خط راست رو منحرف میبینه و شایدم اون منحرف خودش راست باشه و خط راست واقعا منحرف باشه ولی ممکنه اون منحرف فکر کنه خط راسته در حالی که منحرفه و به اون یارو خط راست واقعیه بگه منحرف و اون فکر کنه منحرفه و از خط راست خودشو منحرف کنه تا راست بشه همون راستی که خودش انحرافه -
بر ذهن منحرف لعنت
انحراف یه امر نسبیه باید ذکر کنی درجه ذهن شما چنده ببینیم ما نسبت بهش انحراف داریم یا نه
یعنی یه منحرف یه خط راست رو منحرف میبینه و شایدم اون منحرف خودش راست باشه و خط راست واقعا منحرف باشه ولی ممکنه اون منحرف فکر کنه خط راسته در حالی که منحرفه و به اون یارو خط راست واقعیه بگه منحرف و اون فکر کنه منحرفه و از خط راست خودشو منحرف کنه تا راست بشه همون راستی که خودش انحرافه -
بر ذهن منحرف لعنت
@FatiJoooooni من ی جوریم ک دائمن باس دهنم جم بخوره الانم فقط چیپس ساده موجود بود .....:|
ن بابا چی خوش ب حالت دلم بشتنی خاست