هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Saahaar اره لازمه زبان رسمی باید رعایت بشه دیگ وحدت جامعه اسلامیه فارسی زبان
فارسی یاد بگیرید بقیه ب درک -
esrapheel ببین چون اون نمیدونه کردیو ی جور بی احترامیه مث این میمونه منو تو توی ی جمع پچ پچ کنیم نزاریم سحر بشنوه
-
3فاطمه2 اولا وقتی اون دو نفر با هم حرف میزنین ایدی همو تگ میکنن ینی حرفشون اصا ب من ربط نداره دیگ بهر زبونی میخوان حرف بزنن ب من چه ؟!
-
esrapheel اگه قرار بود ب اقلیت ها احترام بزارن حداقل ی کتاب از هر اقلیتی رو ب همون زبون مینوشتن ک احترام بزارن
وقتی این رسم از قدیم الایام تو آموزش پرورش بوده ک فقط فارسی
شما چ انتظاری از اینجا داری -
3فاطمه2 اولا وقتی اون دو نفر با هم حرف میزنین ایدی همو تگ میکنن ینی حرفشون اصا ب من ربط نداره دیگ بهر زبونی میخوان حرف بزنن ب من چه ؟!
-
M.an
چیه ترسیدی؟
کوجا قایم شدی؟ ها؟اون ماشنه رو اتیش بزنید.....اون شیشه ها رم بشکنین ... ههووووویییی ههوووووووییی!
-
esrapheel باشه تو راست میگی مسلما همه میخان تو صحبت کردن شرکتت کنن و ب نظرم اصلا درست نیست اینطور حرف زدن میخای کوردی حرف بزنی و دوتایی حرف بزنی برو پی وی توی فروم نحرف
-
M.an
چیه ترسیدی؟
کوجا قایم شدی؟ ها؟اون ماشنه رو اتیش بزنید.....اون شیشه ها رم بشکنین ... ههووووویییی ههوووووووییی!
-
gooli77 من ایدی تورو تگ میکنم ینی با سحر کار دارم ؟! مخاطبم اونه اصا ؟ ک بخواد بفهمه یا نفهمه ؟
-
esrapheel من وقتی تو ی تاپیک دیگه نظر میدم مگه ب شما مربوطه ک من چیکار میکنمو چیکار نمیکنم
مگه من اصن شمارو تگ کردم
مگه شما نمیدونی ک اسپم ممنوعه -
esrapheel باشه میتونستی بری پی وی تو ک میخاستی شخصی باهاش حرف بزنی و ربطی ب بقیه نداشته باشه