هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
esrapheel الان تو ب چی گیر دادی؟؟من ای بحثو بخاظر گلی تموم کردم میشه ادامه ندی اونوقت مجبور میشم ادامه بدم و زیر حرفی ک ب گلی زدم بزنم
-
بیباین در مورد اثر فرا کوانتومی نیروی های جاذبه متاثر از جهان ها یموازی رو جهان واقع بحث کنیم
-
بیباین در مورد اثر فرا کوانتومی نیروی های جاذبه متاثر از جهان ها یموازی رو جهان واقع بحث کنیم
-
هوی فاصیمۀ = مقاله جهان های موازیو از نت بگیر بخون
-
esrapheel من آدمی نیسم ک یقتو سر هیچی بگیرم
وقتی میگی من چیکار ب کار تو دارم،خواهشا سر حرفت باش
#تموم -
-
@Dogurdugu-Ogul نظرت درمورد جوامع غرب زده ی جنوب شرقیه آسیا ک ب تازگی استقلال گرفته و ب دنبال خواسته های خود تظاهرات کردن چیه ؟
esrapheel
منتظر موضع ولادیمیر پوتین هستیم -
-
esrapheel
منتظر موضع ولادیمیر پوتین هستیم -
@Dogurdugu-Ogul نظرت درمورد جوامع غرب زده ی جنوب شرقیه آسیا ک ب تازگی استقلال گرفته و ب دنبال خواسته های خود تظاهرات کردن چیه ؟
esrapheel در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جنوب شرق اسیا فقط یه کشور تو چند سال اخیر اومد تظاهرات کنه اونم میانمار بود که جوری تظاهرات کننده ها رو گل گرفتن که بیکی از بزرگترین مهاجرت های تاریخ اتفاق افتاد
در ضمن کدوم کشور جنوب شرق اسیا غرب زدست؟همشون فلک زدن تا غرب زده البته سنگاپورو فاکتور گرفتم -
esrapheel در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جنوب شرق اسیا فقط یه کشور تو چند سال اخیر اومد تظاهرات کنه اونم میانمار بود که جوری تظاهرات کننده ها رو گل گرفتن که بیکی از بزرگترین مهاجرت های تاریخ اتفاق افتاد
در ضمن کدوم کشور جنوب شرق اسیا غرب زدست؟همشون فلک زدن تا غرب زده البته سنگاپورو فاکتور گرفتم -
@Syner
منظورش شرق و غرب نبود میخاست ژرست و تیپ فرد کت و شلواری رو بیان کنه صرفن