یازدهمی ها چگونه خر خون بشن :|
-
milad2 ب جای اینک ان باشی و جوابا رو ببینی بهتر نیست درستو بخونی؟/ و دوما اصلا حرف نزن فقط سرتو بنداز پایین کارتو بکن این تجربه من وقتی حرف میزنم ی مدت عالی عمل میکنم بعدشش یدفعه بادم میخابه ب اوج رسیدنی همه چی بهم میریزه چون میدونم میخای ب هدفت برسی برای همین دارم اینا رو میگم بهت
-
3فاطمه2
خخخ
میدونم چی میگی ممنون ولی عزیزم من از ساعت 5 صبح بیدارم تا ساعت 3 درس خوندم و الانم به خودم تفریح میدم
الته حرفتون کاملا درسه یکم زیاده روی میکنم بعضی اوقتاmilad2 استراحت خوبه باشه قبول ولی هیچوقت درمورد کارای ک میکنی ب کسی چیزی نگو حتی خانوادتت درمورد درس خوندن مثلا من عادت داشتم ب ابجییم میگفتم ی مدت دوباره گند زده میشد ب درسم سکوت کن کارتو بکن تایپیک اینا ب نظر من تاثیر نداره ی مدت باعث جوگیری میشه همین
-
milad2 استراحت خوبه باشه قبول ولی هیچوقت درمورد کارای ک میکنی ب کسی چیزی نگو حتی خانوادتت درمورد درس خوندن مثلا من عادت داشتم ب ابجییم میگفتم ی مدت دوباره گند زده میشد ب درسم سکوت کن کارتو بکن تایپیک اینا ب نظر من تاثیر نداره ی مدت باعث جوگیری میشه همین
3فاطمه2
والله تو اعتقاد داری به چشم یا نیرویی منفی من ندارم و تنها هدفتم از این تایپیک این بود که 1 انگیزه بدم برای درس خوندن و چیزه دیگه ای هم که هست اینه از نظر من هرکس می توانه رتبه 1 باشه و کسی که رتبه 1 شده معجزه نکرده فقط بیشتر از من و تو تلاش کرده و تلاشش از صمیم قلب بوده ... اگر من هدفی که دارم بخاتر اینکه یه تایپیک گذاشتم خراب بشه دیگه هیچی والله بیخیالش بشم بهتره
امیدوارم همیشه بهترین باشید -
3فاطمه2
والله تو اعتقاد داری به چشم یا نیرویی منفی من ندارم و تنها هدفتم از این تایپیک این بود که 1 انگیزه بدم برای درس خوندن و چیزه دیگه ای هم که هست اینه از نظر من هرکس می توانه رتبه 1 باشه و کسی که رتبه 1 شده معجزه نکرده فقط بیشتر از من و تو تلاش کرده و تلاشش از صمیم قلب بوده ... اگر من هدفی که دارم بخاتر اینکه یه تایپیک گذاشتم خراب بشه دیگه هیچی والله بیخیالش بشم بهتره
امیدوارم همیشه بهترین باشیدmilad2 من حرفی از چشم نزدم و دوما اطلاعاتت هم ببر بالا چشم نظر وجود دارد بعضیا ادما هستن ک نیروی مغناطیسی بدنشون قویه و.......... ادمی ک بخاد درس بخونه میخونه کاری ب انگیزه نداره انگیزه ی چیزه مفته اینترنت پره حرف انگیزشی اینا فقط باعث جوگیری میشن
-
3فاطمه2
امیدوارم همیشه بهترین باشید -
milad2 من حرفی از چشم نزدم و دوما اطلاعاتت هم ببر بالا چشم نظر وجود دارد بعضیا ادما هستن ک نیروی مغناطیسی بدنشون قویه و.......... ادمی ک بخاد درس بخونه میخونه کاری ب انگیزه نداره انگیزه ی چیزه مفته اینترنت پره حرف انگیزشی اینا فقط باعث جوگیری میشن
-
3فاطمه2
خخخ به قول خودتون اینترنت پر از چیز چرته درستهولی شما که این همه سواد دارین تحقیق میکنید اینم باید بدونید که هرکسی میتونه هرچی تو نت بگه هروقت 1 تحقیق معتبر دیدی در مورد نیرو فوق مغناطیس ادما لینکشو لطف کنید برام بفرستین ممنون
-
milad2 تو تازه شروع کردی فعلا تو مرحله جوگیری هستی و این مرحله تا دو هفته یا شایدمس هفته ادامه داره مواظب باش گاف ندی
-
3فاطمه2
خخخ به قول خودتون اینترنت پر از چیز چرته درستهولی شما که این همه سواد دارین تحقیق میکنید اینم باید بدونید که هرکسی میتونه هرچی تو نت بگه هروقت 1 تحقیق معتبر دیدی در مورد نیرو فوق مغناطیس ادما لینکشو لطف کنید برام بفرستین ممنون
-
3فاطمه2 تازه شروع نکردم راستشو بخواین من بعد نوبت اول که الا رو پیدا کردم شروع کردم
و ...
خلاصه ممنون از نظرتون -
milad2 اتفاقا اینا رو توی نت نخوندم اینا رومعلم فیزیکم گفته و توی سایتای خارجی خونده و اونم معتبر
-
3فاطمه2
نیرو مغناطیسچه ربطی به چشم داره اخه ؟
اون که تو میگی اون پاکن که باهاش مداد پاک میکنی هم داره عزیزم همه چیز او نیرورو داره -
3فاطمه2 اون بود دیگه اره زده بودم نا امید
همه نظر هایی مثبتی بهم دادن کلی انرژی گرفتم و کمکم کردن
اتفاقا دلیل اصلی این تایپیکم همین بود که انگیزه بدم همونطور که اونا بهم دادن او موقه به قول شما همون گاف زدم و ناامید از اینکهکنکور وقت ندارم
-
milad2 انقد اون عزیزم رو استفاده نکن متنفرم از این کلمه خب معلومه نمیتونی بدونی چون خیلی مفصله بحثش و.یقین توی ذهن تو جایی برا دونستنش نیست هنوز ظرفیتشو نداری
-
بسه دیگه چقدر میخواهید دعوا کنید اینجا یه محیط آموزشی ه جای دعوا یه جای دیگه س
-
3فاطمه2
شمام مواظب باش چشمت نزنناخرایی کنکوره
ولی من مثل شمارو کم دیدم
البته اصلا ندیدم خخخ
ندیدم کسی به انگیزه بگه حرف مفت -
milad2 اشکال نداره الان دیدی از این ب بعدشم میبینی میخای باور کن میخای نکن بچه جان حرف مفته چون جوگیر میشی