هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
3فاطمه2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گونش هیچی میخام اخراج شم با همین چیزی نشده
من به شخصه معمولا تو پی وی یکی اعصابم رو بهم مییخت این حرکت انتحاری رو میزدم
شما چرا؟ -
زانوم خیلی درد داره الان انگار استخونش له شده اما یادم نمیاد افتاده باشم یا چیزی :face_with_head-bandage: عجیبَ:confused_face:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
زانوم خیلی درد داره الان انگار استخونش له شده اما یادم نمیاد افتاده باشم یا چیزی :face_with_head-bandage: عجیبَ:confused_face:
منم خیلی جاهام درد میکنه در حالی که فقط پول افتادم
این همه ارتباط بین اعضای بدن واقعا تعج اوره :joy: -
@javadm328 پوففف مرسی تجربه
رایگان بود ولی برای ما خیلی گرون تموم شد :joy:
-
@javadm328 کلا امروز قاطی کردم شدید میخام بپرم همش ب اینو اون
الان منظورتون اینه که میخوایید سر من خالی کنید؟
-
@javadm328 ن چرا شما کلا میگم قاطی کردم ی زمانی اینجور موقع ها تلگرام گپ میرفتیم ملتو میبستیم ب فش الان حس اونم نیست
-
@javadm328 کلا امروز قاطی کردم شدید میخام بپرم همش ب اینو اون
الان منظورتون اینه که میخوایید سر من خالی کنید؟
-
@javadm328 ن چرا شما کلا میگم قاطی کردم ی زمانی اینجور موقع ها تلگرام گپ میرفتیم ملتو میبستیم ب فش الان حس اونم نیست
@javadm328 ن چرا شما کلا میگم قاطی کردم ی زمانی اینجور موقع ها تلگرام گپ میرفتیم ملتو میبستیم ب فش الان حس اونم نی
جاتون خالی کل مسیر رو پیاده برگشتیم چون پول تاکسی هم نمونده بود و کل مسیر اول به اون یارو کلنگه بعدشم به خودمون بعدمشم به همدیگه فوش دادیم
-
@javadm328 شیخ و الشیوخ محبوب قلبها سلطان فیک خوبین؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
@javadm328 ن چرا شما کلا میگم قاطی کردم ی زمانی اینجور موقع ها تلگرام گپ میرفتیم ملتو میبستیم ب فش الان حس اونم نی
جاتون خالی کل مسیر رو پیاده برگشتیم چون پول تاکسی هم نمونده بود و کل مسیر اول به اون یارو کلنگه بعدشم به خودمون بعدمشم به همدیگه فوش دادیم
-
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@javadm328 شیخ و الشیوخ محبوب قلبها سلطان فیک خوبین؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
داغونم داغون
به جا نیاوردم@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گونش در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
داغونم داغون
به جا نیاوردممیس بشارتی ام
-
-
-
@javadm328 :frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: قمارم نکردیم ببینیم چه شکلیه نمی دونستم قمار اسلامی هم داریم :face_with_tears_of_joy: در هر صورت نیمه پر لیوانو ببینیداول اینکه تجربه کسب کردید دوم اینکه پیاده اومدید ورزش کردید

یعنی گند بزنم ب هر انچه ک هست