هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
از پله ها یکی یکی بالا پایین برید مثل من نباشید:face_with_rolling_eyes:
شایدم به خاطر زیاد نشستنه پشت میزه:/
حس میکنم استخون زانوم له شد:persevering_face: -
سلام M.an بنده متمایل به اخراج از این سایت هستم
چون کثیرا ذهنمو مشوش کرده و مانع مطالعه ام میشه
لطفا این کار رو انجام دهید!بنده علاوه بر این بنده مولتی یوزر هستم و علاوه بر اکانت دو اکانت دیگر هم دارم ..فکر کنم دلیل قانع کننده ای برای اخراجم باشه
-
چه قدر عکسه بد افتاد :joy: ولی اسمون شب خیلی زیباست مخصوصا امشب پر از ستارست:heart_eyes:
00:00 هم که هس یه ارزو کن:blue_heart:

اکالیپتوس
مَش اکالیپتوس کره ای بلدی؟ -
اکالیپتوس
مَش اکالیپتوس کره ای بلدی؟doğurduğu oğul
نه مشتی من همین زبون مادری رو به زور بلدم :joy: اگه منظورت اسم رو پروفم طرز نوشتنشه همون انگلیسی نوشته کج و کوله:joy:
راستی نام کاربریتون ینی چی؟ -
doğurduğu oğul
نه مشتی من همین زبون مادری رو به زور بلدم :joy: اگه منظورت اسم رو پروفم طرز نوشتنشه همون انگلیسی نوشته کج و کوله:joy:
راستی نام کاربریتون ینی چی؟اکالیپتوس
میگم همه فاز خودکشی برداشتن ..تو چی ؟ نمیخای اخراج شی؟ -
WİCKED SIcK @
-
Omid Asia
سلام
باشه -
Omid Asia
سلام
باشهdoğurduğu oğul :frowning_face:
-
اکالیپتوس
میگم همه فاز خودکشی برداشتن ..تو چی ؟ نمیخای اخراج شی؟doğurduğu oğul نه اکانتم تازه تولد یه سالگیشه اینو دوس دارم :heart_eyes: شما که همیشه فازتون خودکشیه جوابم نداده:joy:
به قول یه عزیز دل چه انسانی هستیم که نمیتونیم جلوی اراده ی خودمون رو بگیریم؟
چه اراده ایه که نمیتونیم در لپ تابو ببندیم بذاریمش توو کیفش و کیفو بذاریم بالای کمد!
چه انسانی هستیم که نمیتونیم روی کامپیوترمون یه پارچه سفید بکشیم یا جای درس خوندمون رو عوض کنیم؟!
بعضی وقتا خودمون نمیخواییم شمام با اخراج و اینا بارها اومدید بهتره فازتونو معلوم کنید ...... -
doğurduğu oğul نه اکانتم تازه تولد یه سالگیشه اینو دوس دارم :heart_eyes: شما که همیشه فازتون خودکشیه جوابم نداده:joy:
به قول یه عزیز دل چه انسانی هستیم که نمیتونیم جلوی اراده ی خودمون رو بگیریم؟
چه اراده ایه که نمیتونیم در لپ تابو ببندیم بذاریمش توو کیفش و کیفو بذاریم بالای کمد!
چه انسانی هستیم که نمیتونیم روی کامپیوترمون یه پارچه سفید بکشیم یا جای درس خوندمون رو عوض کنیم؟!
بعضی وقتا خودمون نمیخواییم شمام با اخراج و اینا بارها اومدید بهتره فازتونو معلوم کنید ......اکالیپتوس
سلام
خوبی؟ -
اکالیپتوس
سلام
خوبی؟doğurduğu oğul :confused_face: :face_with_tears_of_joy:
سلام
ممنون شما خوبید:ا -
اکانت ام رمز hasanbak ه هر کی تونست اسم کاریریمو تایپ کنه یا حتی کپی پست کنه استفاده کنه
-
اکانت ام رمز hasanbak ه هر کی تونست اسم کاریریمو تایپ کنه یا حتی کپی پست کنه استفاده کنه
doğurduğu oğul :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: زد اشتباهه و گرنه خواستم در حقت خوبی کنم:face_with_tears_of_joy:
-
doğurduğu oğul :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: زد اشتباهه و گرنه خواستم در حقت خوبی کنم:face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس
گفتم که نمیتونی -
اکالیپتوس
الان یه دونه تاپیکمیزنم میترکونم خودمو -
اکالیپتوس
گفتم که نمیتونیdoğurduğu oğul نگفتید اسمتون ینی چی چی؟
-
doğurduğu oğul نگفتید اسمتون ینی چی چی؟
اکالیپتوس
مگه تو تورک نیستی؟