هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ایهام واقعی یعنی در مشاعراتت مخفیانه حال و احوالپرسی کنی...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوشم اومد.لایک:thumbs_up:@میروژ-لیوع در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام واقعی یعنی در مشاعراتت مخفیانه حال و احوالپرسی کنی...:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خوشم اومد.لایک:thumbs_up:کیف کردی؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :winking_face:
-
@میروژ-لیوع در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خوشم اومد.لایک:thumbs_up:کیف کردی؟؟؟؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :winking_face:
-
@shiima بله ..کیف شدم.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
گونش دشمنتون شرمنده اختیار دارید
آرزو را شوخی کردی؟:angry_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@shiima تبریزی رو دوست دارم ولی برنجی نه:winking_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
گونش دیر کرده نگرانشم:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@میروژ-لیوع نترس راهشو بلده گم نمیشه به موقع میرسه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@shiima مرسی
شمام فهمیدید من لاغرم:confused_face: :face_with_tears_of_joy:
شما هم کیفتون کوک و گردوتون پوک باشه...خخخ شوخی
امیدوارم حالتون خوب باشه.