b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام خدمت آلایی های شیمی دان
بنده بدلایلی یه مقدار عقب بودم . تازه جلسه بیستم رو تموم کردم.
تو پایان جلسه بیستم استاد یه تست دوپینگ رو مطرح کردن و گفتن اول خودتون حلش کنید
من که جل کردم از یه روش خیلی ساده حلش کردم ولی حل استاد خیلی پیچیده تر بود و هم محاسبات و هم دقت بیشتری میخواست.
میدونم هرتست میتونه به تعداد دانش آموزا روش حل داشته باشه اما میخوام بدونم تحلیلم درمورد این تست و روش حل سوالم درست بوده یا نه .
استاد توی حل تست مول اولیه رو در درصد تجزیه مجهول ضرب کردن و تو رابطه مربوط قرار دادن و تنها مجهول معادله که درصد تجزیه بود محاسبه شد.
اما من اصلا از مول اولیه استفاده نکردم و با نوشتن رابطه مربوط ، دلتا ان رو مجهول معادله درنظر گرفتم چون استاد در جلسات ابتدایی فرمودن که دلتا ان معادل مقدار مصرفیه و مقدار مصرفی همون مقدار تجزیه شده ست ، و در اخر فقط با یه تناسب ساده درصد گرفتم و جوابم هم همون 40درصد شد.
میخواستم بدونم تحلیلم و روشم درسته یا اتفاقی جواب یکسان درومده؟ -
mohamad amin
از نظر محتوا فرق زیادی ندارن
اما درنظر بگیرید فیلمای سال گذشته مربوط به تدریس کلاسه
و اگر یک مبحث تو فیلمای امسال تو 40 دقیقه تدریس میشه سال گذشته تو یک جلسه یک ساعت و نیمه تدریس میشد.
بعلاوه امسال کتابخوانی هم اضافه شده به آپشن های تدریس ، که سال گذشته به این سبک نبوده. بنظرم تو مباحثی که برای مطالعشون عجله دارید از فیلمای پارسال استفاده کنید. بقیه رو از فیلمای امسال استفاده کنید -
@Mobin-Khalili
استاد نظر سنجی گذاشته بودن اول سال
خود بچه ها زوج درس رو انتخاب کردن
البته من شخصا ترتیب تدریس پارسالو بیشتر دوست داشتم . -
mohamad amin سلام مرسی دستت درد نکنه اگر می تونی بقیه سوال هارو حل کن
-
بعد سینتیک دقیقا چی تدریس میشه؟؟؟ ما همچنان منتظر کووالانسی هستیم
-
athena taghavi در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام خدمت آلایی های شیمی دان
بنده بدلایلی یه مقدار عقب بودم . تازه جلسه بیستم رو تموم کردم.
تو پایان جلسه بیستم استاد یه تست دوپینگ رو مطرح کردن و گفتن اول خودتون حلش کنید
من که جل کردم از یه روش خیلی ساده حلش کردم ولی حل استاد خیلی پیچیده تر بود و هم محاسبات و هم دقت بیشتری میخواست.
میدونم هرتست میتونه به تعداد دانش آموزا روش حل داشته باشه اما میخوام بدونم تحلیلم درمورد این تست و روش حل سوالم درست بوده یا نه .
استاد توی حل تست مول اولیه رو در درصد تجزیه مجهول ضرب کردن و تو رابطه مربوط قرار دادن و تنها مجهول معادله که درصد تجزیه بود محاسبه شد.
اما من اصلا از مول اولیه استفاده نکردم و با نوشتن رابطه مربوط ، دلتا ان رو مجهول معادله درنظر گرفتم چون استاد در جلسات ابتدایی فرمودن که دلتا ان معادل مقدار مصرفیه و مقدار مصرفی همون مقدار تجزیه شده ست ، و در اخر فقط با یه تناسب ساده درصد گرفتم و جوابم هم همون 40درصد شد.
میخواستم بدونم تحلیلم و روشم درسته یا اتفاقی جواب یکسان درومده؟گاه روش های شانسی جواب میده و چون غیر علمیه برا همه صادق نیست
-
negar2012 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
من اول با شیمی۳شروعیدم. اینجا شیمی ۳ نداره. الان گیج شدم چیکار کنم؟ یعد تو فیلمای سال قبل ینی چیزی کم گفته شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با شیمی دو شروع کنید به نظرم بهتره چون اصل شیمی از دوم شروع میشه اونم فصل 2 شیمی 2 که باید حفظ باشید .
-
خب شروع کردی ک چیزی از دست ندادی تا همون جای خودندی ی جمع بندی بکن از شیمی سه ک فراموشت نشه بیا از دو شروع کن
-
تعادل رو کی شروع می کنن؟
-
پویا ینی کی شروع میشه تدریس تعادل؟
-
KingAlireza7277 نمیدانم ولی این توی تلگرام گفته بودند