هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
کاشکی یه سیل بیاد و از روی این همه قفس بگذره ، از همین قفسهای خط خطی، از همین اکانتهای انجمن(;
فعلا -
@ASMA-MORADI دارم یه کارایی میکنم فک کنم درس شه تهش:face_with_tears_of_joy:
یه نرم افزار فرستادن اونو میذارم -
@میروژ-لیوع در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ASMA-MORADI نه اسماء خانوم اون خاطره را میگم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
:female_sign: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
@میروژ-لیوع بح بح:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food: :face_savouring_delicious_food:
-
@میروژ-لیوع بیسکوییت رنگارنگ نوستالژی ترین خاطره های کودکیمه...
منو یاد یه عزیزیم میندازه.... -
منو یاد یه عزیزیم میندازه....آسمان ِ آبی :ok_hand:
دقیقا منم واسه همین ازش استفاده میکنم -
کاشکی یه سیل بیاد و از روی این همه قفس بگذره ، از همین قفسهای خط خطی، از همین اکانتهای انجمن(;
فعلا -
منو یاد یه عزیزیم میندازه....آسمان ِ آبی اینا فقط😂

-
آسمان ِ آبی اینا فقط😂

-
گونش الآن سخته واسم هم عاشق باشم هم معشوق هم میلاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
@میروژ-لیوع در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
گونش الآن سخته واسم هم عاشق باشم هم معشوق هم میلاد:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
آسمان ِ آبی اینا فقط😂

ABC اخ اینارو که نگو...
-
@میروژ-لیوع خیلی خوشمزه اس اثن ...
ب خوب چیزی اعتیاد دارین ....
بچه کوچیک ندارین احیانن؟