هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
راستی دوستان
فیلم های صفر تاصد اقای نباخته کامل هس؟ -
@میروژ-لیوع ممنون ...
بله ...درس همراه همیشگی

رفتم.
شمام برید دیجه....
ببینیم تا اخرشب کی بیشتر میخونه قبوله؟ -
@ASMA-MORADI پیروز باشید.
من چند وقتی میشه کتابی فیزیکی دستم نخورده به جز زبان انگلیسی.
شما بخونید به جای من هم.
روزتون خوش

-
راستی دوستان
فیلم های صفر تاصد اقای نباخته کامل هس؟ -
@میروژ-لیوع قبول کنید دیگ بخونید ...چرا لج اخه
شما ک قوی هستید بخونید خلاص شید از این کنکور.... -
@میروژ-لیوع پس جرااز قسمت 76دیگه نیس تو سایت
-
@میروژ-لیوع پس جرااز قسمت 76دیگه نیس تو سایت
-
@ASMA-MORADI خوندن تمرکز میخواهد.شما بخوانید تا شرایط فراهمه من فعلا گیجم.
شما تا انرژیتون خوبه و بالا برید بخونید.@میروژ-لیوع
اگ بگم ته گیجیم ..اگ بگم ته پوچیم .....اگ بگم ته ته همه چیم و باز میخام بخوونم چی ....
داداش ب همون دردی ک مبتلایی مبتلام .....هر اهنگی بارونیم میکنه .....هر چیزی ک یادم بیاردتش داعونم میکنه و هزار و یکتا بدبختیییی ک تمومی ندارن ......
تنها نیستی .....اغلب اینجورین ....
انشااللله ک حالتون جابیاد منک س ماهه جا نیومده و درجا میزنم کاریو ک من کردم شما نکن بشو ی ربات ک فقط درس بخونه میدونم سخته اما شدنیه.....
انشالله موفق باشین . -
@MaryaM-_-Sh فکر میکنم ضبط نشده یا ضبط شده آپلود نشده ولی مباحث دنباله و تصاعد و مقاطع مخروطی را نداره بقیه مباحث کامل هستش
@میروژ-لیوع ن اخه میدونید از قسمت 76رسیده ب 97
-
@میروژ-لیوع
اگ بگم ته گیجیم ..اگ بگم ته پوچیم .....اگ بگم ته ته همه چیم و باز میخام بخوونم چی ....
داداش ب همون دردی ک مبتلایی مبتلام .....هر اهنگی بارونیم میکنه .....هر چیزی ک یادم بیاردتش داعونم میکنه و هزار و یکتا بدبختیییی ک تمومی ندارن ......
تنها نیستی .....اغلب اینجورین ....
انشااللله ک حالتون جابیاد منک س ماهه جا نیومده و درجا میزنم کاریو ک من کردم شما نکن بشو ی ربات ک فقط درس بخونه میدونم سخته اما شدنیه.....
انشالله موفق باشین .@ASMA-MORADI میدونم که همه امروز این وضعیت رادارند.چیزی بالاتر از سلامتی نیست.بهمن ماه 2تا شوک بهم وارد شد حالا که حالاست باورم نمیشه...بعد از اون قضایا انگیزه ای ندارم به درس.
شما بخونید.ادامه بدید باقدرت چیزی نمونده به انتهای کار. -
@میروژ-لیوع ن اخه میدونید از قسمت 76رسیده ب 97
@MaryaM-_-Sh میدونم.دیدم.این واسه همون مبحثهایی هست که گفتم.یا ضبط نشده یا آپلود نشده است.میتونید با آقای امینی راد پیش برید به نظرم با2تا دبیر پیش برید مکمل خوبی هست.اگه واسه سال بعد میخواهید بخونید.البته اگه توی ریاضی ضعیف هستید اگرنه نیاز به دیدن فیلم نیست.
-
@MaryaM-_-Sh میدونم.دیدم.این واسه همون مبحثهایی هست که گفتم.یا ضبط نشده یا آپلود نشده است.میتونید با آقای امینی راد پیش برید به نظرم با2تا دبیر پیش برید مکمل خوبی هست.اگه واسه سال بعد میخواهید بخونید.البته اگه توی ریاضی ضعیف هستید اگرنه نیاز به دیدن فیلم نیست.
@میروژ-لیوع ن ضعیف نیستم اخه دیروز درسنامه خوشخوان و تخته سیاه بررسی کردم بنظرم خوشخوان خیلی جامع تر بود خواستم همزمان فیلم هاشون روهم ببینم ک حالا بقیه رو از خود کتاب میخونم
-
@میروژ-لیوع ن ضعیف نیستم اخه دیروز درسنامه خوشخوان و تخته سیاه بررسی کردم بنظرم خوشخوان خیلی جامع تر بود خواستم همزمان فیلم هاشون روهم ببینم ک حالا بقیه رو از خود کتاب میخونم
ردپا

️
️

...