هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
من به سهم خودم همینجا تو عمومی هم از @ZEDTWO زهرای عزیز
عذر می خوام و شرمندشم لطفا کسی پستی رو ریپ نزنه همه چی تموم شد پی وی حل شد اگه کسی هم ناراحت شد فقط میتونم معذرت بخوام امیدوارم ببخشن به قول دوست جان هیچکس بد نیست همه "گاهی" ناراحت میشن. "بد" رفتار میکنن حرفی میزنن که دل بشکنه یه چیز دو طرفس مهم اینکه بدونی اشتباهه و لاقل معذرت بخوای:) همین کارو میتونم بکنم
نمی گم حق نداشتم منم حق داشتم ولی حرفامون درست نبود ...
توی تودلی زیاد حرف نزدیم باهم:/ که اینبارم این شد به امید موفقیت امیدوارم بعد کنکور بتونم جبران کنم
زهرا خیییلی خوبه به خاطر همه پستا و حرفاشم ممنونشم
و اینکه اره بهتره قضاوت نکنیم و حرمت نشکنیم منم کردم منم شکستم نمیگم مقصر نیستم ولی امیدوارم تکرار نشه -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
حس تنفر رو نسبت ب کسی ندارم،کم کمِش دیگه ۱۸سالمونه این کاراتون بچگونه نیس؟!
این حرفا یه خورده در تضاد با ادعای مهربونی و انسانیت داشتنتونه اخه:)
میرین اکانت فیک میزنین میاین خودتونو لایک میکنین بعد ما متوجه میشیم ب روتون میاریم:/میرین سر در پروفایلتون مینویسین آهای ایهاالناس قضاوتم کردن چشام بارونیه ب دادم برسین:///
این کلمه درضمن رو هم درست بنویس خیلی رومخه،واقعا نمیدونم چرا اونقدر رو اشتباهاتتون اصرار می کنین :// این حجم از مقاومت قابل تحسینه حقیقتا:|ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سارا حس تنفرش از اول عیانِ دنبال فرصت بود ایشون شروع کرد حرف که میزنه جوابم بشنوه خب و گرنه نزده اگه حوصله نداره
آقا من کاری به اینکارا ندارم ولی من این توهینو نمیتونم نادیده بگیرم

واقعا متاسفم براتون که حق منه 16 ساله رو خوردین
-
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

-
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

ردپا

️
️